Ν1. Σχολή Λεμβάρχου Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους (5η)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 12/04/2022
A/A: / 2022

Ν1. Σχολή Λεμβάρχου Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 13/05/2022 έως 15/05/2022
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό Ναυταθλητικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου
Ημ/νία Διεξαγωγής 2: 03/06/2022 έως 05/06/2022
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 04/05/2021
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Δημητρόπουλος Σταύρος
Κόστος Συμμετοχής: 30 €

Υπεύθυνος Ενότητας : Δημητρόπουλος Σταύρος,  


Τόπος: Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό Ναυταθλητικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου


Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 13.00 έως και  Κυριακή 15 Μαΐου2022 και ώρα 17.00. & 

                                           Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 13.00 έως και  Κυριακή 5 Ιουνίου2022 και ώρα17.00. 


Τρόπος καταβολής οικονομικής συμμετοχής: Πληρωμή μέσω RF 


Υπεύθυνος Οικονομικής Διαχείρισης : Γενική Εφορεία

 

Δικαίωμασυμμετοχής       

Δικαίωμα συμμετοχής στην Εκπαίδευση έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δηλώσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους, έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωναμε τα προβλεπόμενα  και έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο Προπαρασκευαστικής Εκπαίδευσης και εφόσον πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

• Ουσιαστική συμμετοχή σε μία (1) ετήσια συντήρηση ναυτοπροσκοπικού σκάφους,

 • Δύο (2) συμμετοχές σε έξοδο με κωπήλατο ναυτοπροσκοπικό σκάφος, ως μέλος πληρώματος, στο πλαίσιο προγραμματισμένης δράσης Τμήματος και

• Δύο (2) συμμετοχές σε εκπαιδευτική έξοδο με κωπήλατο ναυτοπροσκοπικό σκάφος, με επιπλέον εξάσκηση σε καθήκοντα Λεμβάρχου, χειρισμούς με κουπιά και μηχανή. Οι έξοδοι αυτές γίνονται με τον Έφορο Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας ή άλλον Εκπαιδευτή Ναυτοπροσκόπων, ο οποίος στα αντίστοιχα δελτία απόπλου θα βεβαιώνει την ετοιμότητα του υποψηφίου για συμμετοχή στη Σχολή. Όπου δεν υπάρχει Έφορος Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων ή κατάλληλος Εκπαιδευτής, οι ανωτέρω πλόες θα γίνονται με μέριμνα της Εφορείας Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε.

Οι παραπάνω προϋποθέσεις πιστοποιούνται από τον Αρχηγό Συστήματος, ο οποίος υποβάλλει τη βεβαίωση στην Εφορεία Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων  τους ή των Εφόρων Εκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα αίτηση συμμετοχής στην Εκπαιδευτική Ενότητα που τους ενδιαφέρει μέσω του προγράμματος της εκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα  http://www.e-sep.eu. στο πεδίο που αναγράφει, Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Σ.Ε.Π. Ο κάθε βαθμοφόρος είναι ελεύθερος να επιλέξει να παρακολουθήσει όποια Εκπαιδευτική Ενότητα τον ενδιαφέρει, όπου και όταν τον εξυπηρετεί, ανεξάρτητα εάν υλοποιείται στην Π.Ε. ή οπουδήποτε αλλού.  

Η οικονομική συμμετοχή διαμορφώνεται στα 30€ λόγω του προγράμματος  Re-energising Scouting Fund – Υποστήριξηεκπαίδευσης Ενηλίκων Στελεχών (σχετική Ανακοίνωση 114/2021 & Ανακοίνωση38/2022)

Η αίτηση συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, θα γίνεται αποδεκτή μόνο με την καταβολή της οικονομικής συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό. Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι έχοντας τον κωδικό RF καταβάλλούν το ποσό της συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, είτε με web-banking (από το πεδίο "Πληρωμές" της τράπεζας ALPHA BANK) είτε με φυσική παρουσία στην Τράπεζα.

 

Σε περίπτωση που κάποιος Εκπαιδευόμενος δεν παρευρεθεί  και δεν ενημερώσει έγκαιρα για την απουσία του, το λιγότερο από 7 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσης τότε, για διαχειριστικούς λόγους θα πρέπει να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό  μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό υπ'αριθμ.362-002002-004018 (IBAN: GR 39 0140 3620 3620 0200 2004 018) της ALPHABANK (υπεύθυνοςγια την καταβολή είναι ο αρμόδιος Αρχηγός Συστήματος ή Περιφερειακός Έφορος).

 

Η πορεία της πανδημίαςστη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των προσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.


Επισυνάψεις

Δ15 ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΜΒΑΡΧΟΥ.doc