Ανταποδοτικότητα αγορών από το scout-shop.gr

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 13/02/2020
A/A: 14 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Το Προσκοπικό Πρατήριο, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των Μελών της Κίνησης προς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επιβραβεύει τα Προσκοπικά Συστήματα που ενθαρρύνουν τα Μέλη τους να πραγματοποιούν τις αγορές τους από το www.scout-shop.gr, επιστρέφοντας προς το Σύστημα ποσοστό 10% των αγορών που πραγματοποίησαν τα Μέλη του σε είδη εκτός της Προσκοπικής Στολής, με δωροεπιταγή για μελλοντικές αγορές του Συστήματος, όταν το συνολικό ποσό των αγορών υπερβαίνει τα πεντακόσια (€500) ετησίως (σχετικά εδώ).

Τα Προσκοπικά Συστήματα τα οποία πέτυχαν τον στόχο των 500,00 € σε αγορές ειδών από το scout-shop.gr πλην της Προσκοπικής Στολής για το έτος 2018 είναι τα παρακάτω:
3ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας
1ο Σύστημα Προσκόπων Θρακομακεδόνων
7ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Βόλου
1ο Σύστημα Προσκόπων Σύρου
1ο Σύστημα Προσκόπων Κρανιδίου
2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χολαργού
1ο Σύστημα Προσκόπων Ξάνθης
2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χίου

Τα Προσκοπικά Συστήματα τα οποία πέτυχαν τον στόχο των 500,00 € σε αγορές ειδών από το scout-shop.gr πλην της Προσκοπικής Στολής για το έτος 2019 είναι τα παρακάτω:
3ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας
6ο Σύστημα Προσκόπων Κέρκυρας
1ο Σύστημα Προσκόπων Ξάνθης
1ο Σύστημα Προσκόπων Χίου
1ο Σύστημα Προσκόπων Κρανιδίου
1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αλεξανδρούπολης
2ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς

Οι Αρχηγοί των ανωτέρω Συστημάτων μπορούν να επικοινωνήσουν με το προσωπικό του Προσκοπικού Πρατηρίου (τηλ. 2107236877) για την παραλαβή της δωροεπιταγής.

Το Προσκοπικό Πρατήριο συνεχίζει να βελτιώνει και να ενισχύει τα προϊόντα που διαθέτει και τις υπηρεσίες του, ώστε να είναι ελκυστικό και ανταγωνιστικό, όχι μόνο για τα Μέλη της Προσκοπικής Κίνησης αλλά και για το ευρύτερο αγοραστικό κοινό.



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 109 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14_2020.pdf