Σεμινάριο Επιθεωρητών Αξιοπλοΐας (3ο)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 02/03/2022
A/A: / 2022

Ν3. Σεμινάριο Επιθεωρητών Αξιοπλοΐας Ναυτοπροσκοπικών Λεμβών
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 20/03/2022 έως 20/03/2022
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό Ναυταθλητικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 17/03/2022
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Δημήτριος Μαρούσος & Δημήτριος Θηραίος
Κόστος Συμμετοχής: 20 €

Υπεύθυνος Σεμιναρίου : Δημήτριος Μαρούσος & Δημήτριος Θηραίος, Ναυπηγός – Μηχανικός (ειδικόςσυνεργάτης της Εφορείας Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε.),  


Τόπος : Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό Ναυταθλητικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου, 


Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 και ώρα 11.00 έως και 16.00.


Τρόπος καταβολής οικονομικής συμμετοχής: Πληρωμή μέσω RF 


Υπεύθυνος Οικονομικής Διαχείρισης : Γενική Εφορεία


Δικαίωμα συμμετοχής       

Δικαίωμα συμμετοχής στο Σεμινάριο έχουν οι Έφοροι Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων των Περιφερειακών Εφορειών που έχουν δηλώσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους & έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Επιπλέον, κάθε Περιφερειακός Έφορος μπορεί να προτείνει να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο και Πτυχιούχοι Κυβερνήτες Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους, που είναι κάτοχοι του πτυχίου τουλάχιστον επί πενταετία και έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία/τριβή ειδικά σε θέματα συντήρησης, αξιοπλοΐας και χρήσης Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους (συστήνεται η επιλογή των προτεινόμενων Κυβερνητών να γίνει, εκτός των ανωτέρω κριτηρίων αντιπροσωπευτικά και με το κριτήριο εμπειρίας σε διαφορετικό τύπο Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους).

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων  τους ή των Εφόρων Εκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα αίτηση συμμετοχής στο Σεμινάριο που τους ενδιαφέρει μέσω του προγράμματος της εκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα  http://www.e-sep.eu. στο πεδίο που αναγράφει, Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Σ.Ε.Π. Ο κάθε βαθμοφόρος είναι ελεύθερος να επιλέξει να παρακολουθήσει όποια Εκπαιδευτική Ενότητα τον ενδιαφέρει, όπου και όταν τον εξυπηρετεί, ανεξάρτητα εάν υλοποιείται στην Π.Ε. ή οπουδήποτε αλλού.  

Η αίτηση συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, θα γίνεται αποδεκτή μόνο με την καταβολή της οικονομικής συμμετοχής. 

Η αίτηση συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, θα γίνεται αποδεκτή μόνο με την καταβολή της οικονομικής συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό. Οιενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι έχοντας τον κωδικό RF καταβάλλούν το ποσό της συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, είτε με web-banking (από το πεδίο"Πληρωμές" της τράπεζας ALPHA BANK) είτε με φυσική παρουσία στηνΤράπεζα.


Σε περίπτωση που κάποιος Εκπαιδευόμενος δεν παρευρεθεί  και δεν ενημερώσει έγκαιρα για την απουσία του, το λιγότερο από 7 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη του Σεμιναρίου τότε, για διαχειριστικούς λόγους θα πρέπει να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό  μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό υπ' αριθμ.362-002002-004018 (IBAN: GR 39 0140 3620 3620 0200 2004 018) της ALPHA BANK (υπεύθυνος για την καταβολή είναι ο αρμόδιος Αρχηγός Συστήματος ή Περιφερειακός Έφορος).


Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των προσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.