Βραβεία εις μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΒΕΡΣΗ

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 13/01/2020
A/A: 2 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Σε υλοποίηση της Ανακοίνωσης 80/22.10.2019, συνεδρίασε η Επιτροπή η οποία ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο για την αξιολόγηση των υποβληθέντων αιτημάτων για τα Βραβεία στη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη του Σ.Ε.Π. Σωτηρίου Βερσή.

Τα ατομικά βραβεία Σωτηρίου Βερσή συνίστανται σε χρηματικό έπαθλο ποσού επτακοσίων Ευρώ (€ 700,00) και θα απονεμηθούν σε τέσσερις (4) νέους και νέες Μέλη της Κίνησης που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. 

Η Επιτροπή, μετά από αξιολόγηση σύμφωνα με τα κριτήρια που περιγράφονται στην ως άνω Ανακοίνωση, επέλεξε τους:

Δημήτριο Βασιλόπουλο (1ο Σ.Π. Πύργου, Περιφερειακή Εφορεία Δυτικής Πελοποννήσου): Ο Δημήτρης εισήχθη στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φοίβος Γούδας (2ο Σ.Π. Πατρών, Περιφερειακή Εφορεία Δυτικής Πελοποννήσου): Ο Φοίβος εισήχθη στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Νικόλαος Θεοδωρόπουλος (3ο Σ.Π. Πατρών, Περιφερειακή Εφορεία Δυτικής Πελοποννήσου): Ο Νίκος εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χριστίνα Μωραΐτη (300ο Σ.Π. Σπάρτης, Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Πελοποννήσου): Η Χριστίνα εισήχθη στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγχαίρουμε τα παραπάνω μέλη του Σ.Ε.Π. για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε η ζωή τους να είναι πάντα γεμάτη ΥΓΕΙΑ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, Προσωπικές, Προσκοπικές και Επαγγελματικές!



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 109 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2_2020.pdf