Α2. Παιχνίδι - Τραγούδι (179η)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 30/11/2021
A/A: / 2021

Α2. Παιχνίδι - Τραγούδι
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Π.Ε. Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 19/12/2021 έως 19/12/2021
Τόπος Εκπαιδευσης 1: 26ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 12/12/2021
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Ευαγγέλου Αντώνης
Κόστος Συμμετοχής: 10 €

Υπεύθυνος Ενότητας : Ευαγγέλου Αντώνης,

Τόπος : 26ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας,

Ημερομηνίες διεξαγωγής : Κυριακή 12 Δεκεμβρίου από τις 09.00  έως  17.00,  

Τρόπος καταβολής οικονομικής συμμετοχής: Καταβολή ποσού στον τόπο διεξαγωγής . 

Δικαίωμα συμμετοχής & τρόπος καταβολής οικονομικής συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δήλωσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσής τους και έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Προκειμένου ένα Ενήλικο Στέλεχος ή Μέλος Προσκοπικού Δικτύου να λάβει μέρος στην Εκπαίδευση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά πλέον μέσω του e-sep στην εφαρμογή e-Εκπαίδευση, η Αίτηση Συμμετοχής του από τον Αρχηγό Συστήματος ή τον Περιφερειακό Έφορο μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων τους ή των Εφόρων Εκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα την αίτηση συμμετοχής τους μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος της εκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα http://www.e-sep.eu. στο πεδίο που αναγράφει, Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Σ.Ε.Π. 

Η καταβολή της οικονομικής συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα θα γίνεται στον Υπεύθυνο Διαχείρισης της ενότητας, την ημέρα έναρξης διεξαγωγής της και στον τόπο διεξαγωγής κατά την προσέλευση.

Σε περίπτωση που κάποιος Εκπαιδευόμενος δεν παρεβρεθεί  και δεν ενημερώσει έγκαιρα για την απουσία του, το λιγότερο από 7 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσης τότε, για διαχειριστικούς λόγους θα πρέπει να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ της Π.Ε. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.
 
Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των Προσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.