Πανελλήνια Συνάντηση Εφόρων Κλάδου Προσκόπων

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 08/11/2019
A/A: 85 / 2019

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Προσκόπων

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Δράσης της Γενικής Εφορείας 2018-2021, η Εφορεία Κλάδου Προσκόπων Γ.Ε. διοργανώνει Πανελλήνια Συνάντηση Εφόρων Κλάδου Προσκόπων και Εφόρων Προσκοπικού Προγράμματος των Περιφερειακών Εφορειών το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου 2019, στο Προσκοπικό Κέντρο Πύργου Βασιλίσσης (ΠΥ-ΒΑ), στην Αθήνα.

ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός της συνάντησης είναι η γνωριμία των ανά το πανελλήνιο Εφόρων Κλάδου Προσκόπων και Εφόρων Προσκοπικού Προγράμματος μεταξύ τους και με την Εφορεία Κλάδου Προσκόπων Γ.Ε., καθώς και ο συντονισμός των δράσεων και ενεργειών της Εφορείας Κλάδου Προσκόπων Γ.Ε. για τη διετία 2020-2021.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Στη συνάντηση καλούνται να συμμετάσχουν οι Έφοροι Κλάδου Προσκόπων ή, εφόσον δεν υπάρχουν, οι Έφοροι Προσκοπικού Προγράμματος όλων των Περιφερειακών Εφορειών. Σε περίπτωση που κάποια Περιφερειακή Εφορεία δεν διαθέτει Έφορο Κλάδου Προσκόπων ή Έφορο Προσκοπικού Προγράμματος, καλείται να συμμετάσχει ο Περιφερειακός Έφορος ή ο Αναπληρωτής του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Η συνάντηση θα ξεκινήσει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 15.00 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 16.00.

Η συνάντηση περιλαμβάνει:
  • Τη γνωριμία των Εφόρων Κλάδου Προσκόπων και των Εφόρων Προσκοπικού Προγράμματος των Περιφερειακών Εφορειών μεταξύ τους και με την Εφορεία Κλάδου Προσκόπων της Γενικής Εφορείας.
  • Ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με προτεινόμενες ενέργειες της διετίας 2020-2021.
  • Ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με το 5ο Πανελλήνιο Προσκοπικό Τζάμπορη.
  • Παρουσίαση του Πανελλήνιου Παιχνιδιού που διοργανώνεται από την Εφορεία Κλάδου Προσκόπων Γ.Ε., για τον εορτασμό των 110 χρόνων του Ελληνικού Προσκοπισμού.
  • Ελεύθερη συζήτηση θεμάτων που απασχολούν και ενδιαφέρουν τους Εφόρους Κλάδου Προσκόπων και τους Εφόρους Προσκοπικού Προγράμματος των Περιφερειακών Εφορειών.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Η διαμονή των συμμετεχόντων θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Προσκοπικού Κέντρου ΠΥ-ΒΑ και απαιτούνται τα σχετικά εφόδια (υπνόσακος, σεντόνι, ατομικά είδη καθαριότητας κ.λπ.). Η εμφάνιση στη Συνάντηση θα είναι στολή δράσης (μπλούζα πόλο μπλε και προσκοπικό μαντήλι).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των δέκα Ευρώ (€ 10,00) ανά συμμετέχοντα και καλύπτει μέρος των εξόδων διατροφής των συμμετεχόντων (coffee breaks, δείπνο Σαββάτου, πρωινό Κυριακής, γεύμα Κυριακής) και των λοιπόν εξόδων προγράμματος της Συνάντησης. Η οικονομική συμμετοχή μπορεί να καταβληθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί η Κεντρική Διοίκηση στην ALPHA BANK με αριθμό 362-00-2002-004000 (IBAN: GR40 0140 3620 3620 0200 2004 000) αναγράφοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και την ένδειξη «ΣΥΝΚΛΠΡ» και να αποσταλεί η απόδειξη κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να καταβληθεί από τους συμμετέχοντες στην Οικονομική Υπηρεσία.
Η Γενική Εφορεία θα επιδοτήσει μέρος των εξόδων μετάβασης και επιστροφής ενός (1) συμμετέχοντα από κάθε Περιφερειακή Εφορεία, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό Οικονομικής Διαχείρισης και Ελέγχου και σύμφωνα με τις ειδικότερες οδηγίες που θα αποσταλούν στους Περιφερειακούς Εφόρους. Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούνται οι Περιφερειακοί Έφοροι, σε συνεννόηση με τις αντίστοιχες Ε.Κ.Σ. να διευκολύνουν την οικονομική συμμετοχή των συμμετεχόντων στη Συνάντηση.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Για τη συμμετοχή στη Συνάντηση θα πρέπει να συμπληρωθεί η ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://bit.ly/36I91p0.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση της Εφορείας Κλάδου Προσκόπων Γ.Ε. [email protected]. Υπεύθυνη για την εν γένει διοργάνωση της Συνάντησης ορίζεται η κ. Κατερίνα Κοτσίνα, Έφορος Κλάδου Προσκόπων Γ.Ε. (6939 400 415).

Καλώ όλους τους Εφόρους να συμμετέχουν ενεργά στη Συνάντηση και εύχομαι οι εργασίες της να στεφθούν με επιτυχία και να σηματοδοτήσουν νέες, ενδιαφέρουσες και καινοτόμες ενέργειες και δράσεις που θα εμπλουτίσουν και θα συμβάλουν στην ενδυνάμωση του προσκοπικού προγράμματος στον Κλάδο Προσκόπων. 

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 109 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 85_2019.pdf