Α2. Παιχνίδι - Τραγούδι (165η)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 29/09/2021
A/A: / 2021

Α2. Παιχνίδι - Τραγούδι
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Π.Ε. Σαρωνικού
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 16/10/2021 έως 16/10/2021
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Εστία 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Καλαμακίου
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 08/10/2021
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Κεσκίνογλου Κωνσταντίνος
Κόστος Συμμετοχής: 10 €

Υπεύθυνος Ενότητας : Κεσκίνογλου Κωνσταντίνος,

Τόπος : Εστία 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Καλαμακίου 

Ημερομηνίες διεξαγωγής : Σάββατο 16 Οκτωβρίου από τις 10.00 έως 19.00  

Δικαίωμα συμμετοχής 

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δήλωσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους και έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. 

Προκειμένου ένα Ενήλικο Στέλεχος, Μέλος Προσκοπικού Δικτύου να λάβει μέρος στην Εκπαίδευση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά πλέον μέσω του e-sep στην εφαρμογή e-Εκπαίδευση, η Αίτηση Συμμετοχής του από τον Αρχηγό Συστήματος ή τον Περιφερειακό Έφορο μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων  τους ή των Εφόρων Εκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα αίτηση συμμετοχής στην Εκπαιδευτική Ενότητα που τους ενδιαφέρει μέσω του προγράμματος της εκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα  http://www.e-sep.eu. στο πεδίο που αναγράφει, Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Σ.Ε.Π. Ο κάθε βαθμοφόρος είναι ελεύθερος να επιλέξει να παρακολουθήσει όποια Εκπαιδευτική Ενότητα τον ενδιαφέρει, όπου και όταν τον εξυπηρετεί, ανεξάρτητα εάν υλοποιείται στην Π.Ε. ή οπουδήποτε αλλού.  

Οι Εκπαιδευόμενοι  θα καταβάλουν την οικονομική συμμετοχή τους με την προσέλευση τους στην Εκπαίδευση, στον υπεύθυνο της Ενότητας. Σε περίπτωση που κάποιος Εκπαιδευόμενος δεν παρεβρεθεί  και δεν ενημερώση έγκαιρα για την απουσία το λιγότερο από 7ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσης τότε, για διαχειριστικούς λόγους θα πρέπει να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό  μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της Π.Ε. Σαρωνικού.

Η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας επιβάλλει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά τη διάρκεια των προσκοπικών εκπαιδεύσεων τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, προστατεύοντας τα μέλη μας, τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, όπως εξάλλου ισχύει στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.