Β8Λ. Υποστήριξη Προγράμματος Αγέλης Λυκοπούλων

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 04/06/2021
A/A: / 2021

Β8Λ.Υποστήριξη Προγράμματος Αγέλης Λυκοπούλων
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Π.Ε. Σαρωνικού
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 26/06/2021 έως 26/06/2021
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Κτίριο Κεντρικής Διοίκησης Σώματος Ελλήνων Προσκόπων
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 17/06/2021
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Καψάλης Χρήστος
Κόστος Συμμετοχής: €

Υπεύθυνος Ενότητας : Καψάλης Χρήστος

Τόπος : Κτίριο Κεντρικής Διοίκησης Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (Πτολεμέων 1)

Ημερομηνία: Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 και ώρα 16.00 έως 20.00 

Δικαίωμα συμμετοχής 

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δήλωσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους και έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα  να εχουν ολοκληρώσει τον Κύκλο Προπαρασκευαστικής Εκπαίδευσης & την Ενότητα Β30Λ (Ερωτηματολόγιο Β1, Β2, Β3, Β4).  

Προκειμένου ένα Ενήλικο Στέλεχος, Μέλος Προσκοπικού Δικτύου να λάβει μέρος στην Εκπαίδευση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά πλέον μέσω του e-sep στην εφαρμογή e-Εκπαίδευση, η Αίτηση Συμμετοχής του από τον Αρχηγό Συστήματος ή τον Περιφερειακό Έφορο μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων  τους ή των Εφόρων Εκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα αίτηση συμμετοχής στην Εκπαιδευτική Ενότητα που τους ενδιαφέρει μέσω του προγράμματος της ευέλικτης εκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα  http://www.e-sep.eu/etraining/flex/flex-login.  Ο κάθε βαθμοφόρος είναι ελεύθερος να επιλέξει να παρακολουθήσει όποια Εκπαιδευτική Ενότητα τον ενδιαφέρει, όπου και όταν τον εξυπηρετεί, ανεξάρτητα εάν υλοποιείται στην Π.Ε. ή οπουδήποτε αλλού.  

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr. 4 : ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ