Β9 Π. Εκδρομή - Πολυήμερη Δράση (Πρόσκοποι Μονοήμερη Δράση σε φυσικό περιβάλλον) (20η)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 18/02/2020
A/A: / 2020

Β9Π.Εκδρομή - Πολυήμερη Δράση Ομάδας Προσκόπων
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 15/03/2020 έως 15/03/2020
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Υμηττός
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 05/03/2020
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Κουγιουμτζόγλου Χρήστος
Κόστος Συμμετοχής: 10 €

Υπεύθυνος Ενότητας : Κουγιουμτζόγλου Χρήστος,

Τόπος : Υμηττός,  

Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 15  Μαρτίου 2020 και ώρα 08.00 έως 17.00

Δικαίωμα συμμετοχής 

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δήλωσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους και έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, έχουν ολοκληρώσει τον Κύκλο Προπαρασκευαστικής Εκπαίδευσης και την Ενότητα Β30Π (Ερωτηματολόγιο Β1, Β2, Β3, Β4). 

Προκειμένου ένα Ενήλικο Στέλεχος, Μέλος Προσκοπικού Δικτύου να λάβει μέρος στην Εκπαίδευση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά πλέον μέσω του e-sep στην εφαρμογή e-Εκπαίδευση, η Αίτηση Συμμετοχής του από τον Αρχηγό Συστήματος ή τον Περιφερειακό Έφορο μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων  τους ή των Εφόρων Εκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα αίτηση συμμετοχής στην Εκπαιδευτική Ενότητα που τους ενδιαφέρει μέσω του προγράμματος της ευέλικτης εκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα  http://www.e-sep.eu/etraining/flex/flex-login.  Ο κάθε βαθμοφόρος είναι ελεύθερος να επιλέξει να παρακολουθήσει όποια Εκπαιδευτική Ενότητα τον ενδιαφέρει, όπου και όταν τον εξυπηρετεί, ανεξάρτητα εάν υλοποιείται στην Π.Ε. ή οπουδήποτε αλλού.  

Για να ληφθεί υπόψη η Αίτηση Συμμετοχής θα πρέπει, μέχρι το κλείσιμο των αιτήσεων, να έχει καταβληθεί ολόκληρο το προβλεπόμενο ποσό της οικονομικής συμμετοχής. Προκειμένου η αίτηση να γίνει αποδεκτή από το σύστημα θα πρέπει να σημειωθούν τα απαραίτητα στοιχεία από το αντίγραφο κατάθεσης στο λογαριασμό υπ' αριθμ. (IBAN : GR2401403620362002101067866)  της ALPHA BANK, ενώ στην αιτιολογία θα πρέπει ν΄ αναγράφεται "Β9Π ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ-ΕΠΩΝΥΜΟ" Σε περίπτωση που κάποιος Εκπαιδευόμενος δεν παρεβρεθεί  και δεν ενημερώση έγκαιρα για την απουσία το λιγότερο από 7ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσης τότε, για διαχειριστικούς λόγους θα πρέπει να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό  μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! Με τη συγκεκριμένη δράση συμβάλουμε στην εφαρμογή του Στόχου 4 : ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ