Μεγάλη Σύνθετη Δράση του Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου «π.δ.*19 … όπως λέμε παρεμβατικές διαδρομές»

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 03/07/2019
A/A: 49 / 2019

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου

Έχουν περάσει κιόλας τέσσερα χρόνια από τη διεξαγωγή του «π.δ.*15» και δύο χρόνια από το «π.δ.*17». Πρόκειται για τις Μεγάλες Σύνθετες Δράσεις  του Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου που πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα και στην Κέρκυρα. Φιλίες, βιώματα, εμπειρίες, ανακάλυψη, περιπέτεια, ζωηρές αναμνήσεις είναι οι λέξεις που συνοδεύουν τις δράσεις αυτές!

Με την εμπειρία και τις αναμνήσεις των προηγούμενων δράσεων και ακολουθώντας το τρίπτυχο Χαρά-Εξέλιξη-Παρέμβαση, η Εφορεία Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου Γ.Ε. σας προσκαλεί να γίνουμε για ακόμη μία φορά, μέλη μιας παρέας! ...Μιας παρέας που θα συμμετάσχει στη Μεγάλη Σύνθετη Δράση του Κλάδου, «π.δ.*19», από τις 24 έως τις 28 Οκτωβρίου 2019, στην Πελοπόννησο.

Φέτος, οι συμμετέχοντες της Δράσης θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν ενεργά με Μέλη Προσκοπικών Δικτύων από όλη την Ελλάδα και πιθανόν της υπόλοιπης Ευρώπης, συνδιαμορφώνοντας μέρος της δράσης, καλούμενοι να συμμετέχουν σε μια μοναδική περιπέτεια που οι ίδιοι θα επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες. Με διάθεση και χαμόγελο σας καλούμε λοιπόν να ανακαλύψουμε όλοι μαζί νέες... «παρεμβατικές διαδρομές»!

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν: Η δράση απευθύνεται στα Μέλη και τους Αρχηγούς των Προσκοπικών Δικτύων, τους Εφόρους Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου των Περιφερειακών Εφορειών, καθώς και σε κάθε Ενήλικο Στέλεχος που επιθυμεί να συμβάλει στην υλοποίηση της δράσης.

Το πρόγραμμα: Έχοντας ως οδηγό το τρίπτυχο του Κλάδου Χαρά-Εξέλιξη-Παρέμβαση, οι δραστηριότητες του προγράμματος θα κινηθούν με βάση αυτούς τους τρεις άξονες, σε συνδυασμό με τα έξι Πεδία Ενασχόλησης.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή: Για να προγραμματιστεί καλύτερα η δράση χρειάζεται και η δικιά σας
έγκαιρη εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή.

Αυτό μπορεί να γίνει με πολύ απλό τρόπο. Με ένα παιχνίδι! 

Σας καλούμε λοιπόν να βγάλετε μια ατομική φωτογραφία, κρατώντας τη φωτογραφία που θα βρείτε συνημμένη παρακάτω, και να την επισυνάψετε στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σας!

Την έγκαιρη εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σας μπορείτε να την πραγματοποιήσετε έως την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019, απλά πατώντας στο link παρακάτω https://forms.gle/51Pnbmov3M1s8bsCA και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα.

Με νεότερη Ανακοίνωση θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την υποβολή των οριστικών αιτήσεων συμμετοχής καθώς και για την οικονομική συμμετοχή, για την οποία θα καταβληθεί προσπάθεια να κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα, όπως και για άλλες οργανωτικές λεπτομέρειες. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Οργανωτική Ομάδα του πδ*19 (Μανώλης Τσαβδάρης 6936624283, Χρήστος Παπαφιλόπουλος 6948711264, Ηλίας Στεφανίδης 6985034006).

Το «π.δ.*19» πλησιάζει, για να γράψει άλλο ένα κεφάλαιο στην ιστορία του Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου! 

Σας καλούμε να γίνετε και εσείς κομμάτι αυτού του κεφαλαίου… 




Συνημμένα: 
- Φωτογραφία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 109 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 49_2019.pdf
ΑΝ.49_φώτο για προδήλωση-παιχνίδι πδ19.jpg