Μήνυμα του Γενικού Εφόρου για το νέο έτος

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 02/01/2019
A/A: 1 / 2019

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Ημέρες αγάπης, ημέρες ελπίδας, ημέρες με την οικογένεια, με τους φίλους, ημέρες για να έρθουμε πιο κοντά, γύρω από το γιορτινό τραπέζι, πλάι σε ένα τζάκι, κουβεντιάζοντας, γελώντας, αναπολώντας αυτά που πέρασαν, προσμένοντας αυτά που θα έρθουν!

Ο παλιός ο χρόνος, ένας κύκλος που έκλεισε και ο νέος χρόνος, τα όνειρά μας για ένα καλύτερο αύριο! Ταυτόχρονα, ευκαιρία να σκεφτούμε τις λάθος αποφάσεις που πήραμε, τους ανθρώπους που στεναχωρήσαμε και όσα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά και να υποσχεθούμε στον εαυτό μας ότι τη νέα χρονιά δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη, αλλά θα προσπαθήσουμε και θα είμαστε καλύτεροι...

Κι αυτή τη χρονιά, οι Πρόσκοποι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια... Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε Προσκοπικό Σύστημα, κάθε Σαββατοκύριακο, παιδιά, έφηβοι, νέες και νέοι θα παίζουν το Προσκοπικό Παιχνίδι, θα είναι παρόντες στα κοινωνικά δρώμενα, θα δίνουν το Παράδειγμα, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία!

Κι ας είναι αυτή η ευχή μας για το 2019, ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος κι εμείς να έχουμε συμβάλλει σε αυτό, εκπληρώνοντας την Αποστολή της Κίνησης.

Καλή χρονιά! 


Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 107 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! ΣΤΟΧΟΣ 17: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1_2019.pdf