16η Μεσογειακή Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων & Οδηγών

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 18/05/2018
A/A: 48 / 2018

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Όπως γνωρίζετε η Επιτροπή Συνδέσεως Παλαιών Προσκόπων και Οδηγών Ελλάδος (Ε.Σ.Π.Π.Ο.Ε.) οργανώνει την 16η Μεσογειακή Συνάντηση και 5η της Υπο-Περιοχής Νοτίου Ευρώπης της Διεθνούς Φιλίας (I.S.G.F.), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Τιτάνια (www.titania.gr), από 19 έως 24 Οκτωβρίου 2018. 

Η Συνάντηση είναι ανοικτή σε όλα τα Μέλη των Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων (Ε.Π.Π.), καθώς και στα Μέλη των Τμημάτων Συνεργασίας του Σ.Ε.Ο.

Mε παλιούς και καινούργιους φίλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με δράσεις σχετικές με το θέμα της Συνάντησης, που είναι:
«Μεσόγειος, η Οδύσσεια μιας Θάλασσας»
όχι μόνο στον κεντρικό χώρο της Συνάντησης αλλά και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο κατασκηνωτικό - εκπαιδευτικό κέντρο «Τα Κονάκια» του Σ.Ε.Ο. και στο Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό και Ναυταθλητικό Κέντρο στο Δέλτα Φαλήρου. Επίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης, στον Τύμβο του Μαραθώνα και στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερα Μέλη Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων (Ε.Π.Π.) να συμμετέχουν, η Οργανωτική Επιτροπή έχει αποφασίσει να υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής και σε μια ή περισσότερες ημέρες με καταβολή μόνο κατ’ αναλογία κόστους ανά ημέρα (το ποσά αναφέρονται στο συνημμένο έντυπο Αίτηση Συμμετοχής).

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής ως εθελοντών – συνεργατών της Οργανωτικής Επιτροπής, για όσους έχουν τη διάθεση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη δράση.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι Αιτήσεις Συμμετοχής, όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά (e-mail) ή σε φυσική μορφή μέχρι την 31η Μαΐου 2018. Ταυτόχρονα με την υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής πρέπει να σταλεί και το καταθετήριο, για ολόκληρο το ποσό συμμετοχής ή του 50% αυτού, στον τραπεζικό λογαριασμό που αναφέρεται στο συνημμένο έντυπο Οδηγιών.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στην Οργανωτική Επιτροπή και ειδικότερα με τις κ.κ. Βικτωρία Βογιατζόγλου (Σ.Ε.Ο.) τηλ: 6932487116 και Μεταξία Φιλιππάτου (Σ.Ε.Π.) τηλ: 6937356732.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου, να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας με μία διεθνή δράση, να συναντηθείτε με παλιούς φίλους και να γνωρίσετε νέους.


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 48_2018.pdf
ΑΝ.48_ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 16 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ.xls
ΑΝ.48_ΟΔΗΓΙΕΣ 16 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ.doc
ΑΝ.48_ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ 16 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ.doc