10 χρόνια Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ σε συνεργασία με την Vodafone

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 19/03/2018
A/A: 30 / 2018

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης 7/2018, αναφορικά με τη δεκαετή συνεργασία μας με την εταιρεία Vodafone στο πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δώρο για τα 20 πρώτα Συστήματα που θα συγκεντρώσουν και θα ανακυκλώσουν τον μεγαλύτερο αριθμό συσκευών & αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας θα είναι μία κάμερα Samsung Gear 360 R210. Πρόκειται για μία κάμερα εγγραφής πραγματικού 4K βίντεο με υποστήριξη ζωντανής μετάδοσης 360° περιεχομένου, η οποία θα σας βοηθήσει να αποτυπώσετε με πρωτότυπο τρόπο τις δράσεις και τις κατασκηνώσεις σας!

Με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων συνεργασίας ετοιμάσαμε, εκτός από την επετειακή αφίσα, και ένα σήμα για την Προσκοπική Στολή. 

Ως αναμνηστικό δράσης, σύμφωνα με τον Κανονισμό Στολών και Διακριτικών, το συγκεκριμένο σήμα θα φέρεται από όλα τα Μέλη των προαναφερθέντων 20 Συστημάτων, πάνω από τη ραφή στο δεξί μέρος του πουκαμίσου, μέχρι το τέλος του 2018.

Θυμίζουμε ότι το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ θα ολοκληρωθεί φέτος στις 31 Μαρτίου 2018. Περιμένουμε (email: mbena@sep.org.gr) τις συμπληρωμένες καρτέλες με τις συσκευές και τα αξεσουάρ που συνέλεξε κάθε Σύστημα καθώς και μία αναμνηστική φωτογραφία μπροστά από τον γεμάτο κάδο ανακύκλωσης. 

Όλες οι φωτογραφίες και φυσικά το αποτέλεσμα της διαδικασίας ανακύκλωσης, θα συμπεριληφθούν στη δημιουργία ενός video που θα παρουσιάζει τα highlights αυτής της δεκαετούς συνεργασίας.


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30_2018.pdf
ΑΝ.30_KARTELA_ANAKYKLOSHS.pdf