Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ σε συνεργασία με Vodafone

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 17/01/2018
A/A: 7 / 2018

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Φέτος, γιορτάζουμε 10 χρόνια συνεργασίας με την εταιρία Vodafone στο πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος μέσα από μία διαδικασία ανακύκλωσης συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, με σκοπό την αξιοποίηση και επαναχρησιμοποίηση των υλικών από τα οποία είναι φτιαγμένα.

Από το 2008 μέχρι σήμερα οι Έλληνες Πρόσκοποι έχουν ανακυκλώσει περισσότερες από 40.000 συσκευές κινητών και αξεσουάρ μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης, αριθμός ρεκόρ για αντίστοιχα προγράμματα.
Καλούμε όλα τα Προσκοπικά Συστήματα να κάνουμε τον Νόμο μας πράξη, συγκεντρώνοντας τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό στόχο: την προστασία της φύσης!

Σας θυμίζουμε: το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ θα ολοκληρωθεί φέτος στις 31 Μαρτίου 2018. Περιμένουμε τις συμπληρωμένες καρτέλες με τις συσκευές και τα αξεσουάρ που συνέλεξε κάθε Σύστημα καθόλη την περίοδο διάρκειας του προγράμματος. Όπως κάθε χρόνο, τα 20 Συστήματα που θα έχουν συγκεντρώσει και παραδώσει τη μεγαλύτερη ποσότητα σε κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ, θα κερδίσουν ένα χρήσιμο δώρο!

Διαδικασία συμμετοχής:
- Συγκεντρώνεται όσα περισσότερα αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων (συσκευές, φορτιστές, μπαταρίες, Hands free, καλώδια)
- Τα πηγαίνετε στο πλησιέστερο κατάστημα Vodafone (δείτε εδώ ποιο είναι δίπλα σας)
- Γίνεται καταμέτρηση των αξεσουάρ & συσκευών
- Συμπληρώνεται και σφραγίζεται από τον υπεύθυνο του καταστήματος το σχετικό έντυπο (επισυνάπτεται)
- Στέλνετε έως τις 31/3/2018 στο [email protected] το παραπάνω έντυπο μαζί με φωτογραφία που αποτυπώνει τον κάδο γεμάτο μαζί με τα παιδιά Συστήματος

Στοχεύοντας στην μεγιστοποίηση της συμμετοχής σας, φέτος δημιουργήσαμε προωθητική αφίσα για να τοποθετηθεί σε όλα τα Συστήματα. Όσα Συστήματα δεν έχουν κάδο ανακύκλωσης να επικοινωνήσουν με την Κ.Δ. και όσα δεν έχουν την δυνατότητα εκτύπωσης, η Κ.Δ. μπορεί να σας αποστείλει έως 3 αφίσες διάστασης Α3.

Είμαι βέβαιος ότι και αυτή τη χρονιά Πρόσκοποι από όλη την Ελλάδα θα αγκαλιάσουν το πρόγραμμα ανακύκλωσης με στόχο να συλλέξουν για ανακύκλωση όσες περισσότερες συσκευές και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας είναι δυνατό, ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια όλων μας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Περισσότερες πληροφορίες στο www.sep.org.gr/vodafone ή στo [email protected] & [email protected]





Επισυνάψεις

KARTELA_ANAKYKLOSHS.pdf
A3 SCOUT RECYCLE.pdf
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 7_2018.pdf