Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με την εταιρία ΒΙΚΟΣ

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 11/10/2017
A/A: 105 / 2017

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, της βοήθειας του συνανθρώπου μας αλλά και της προώθησης των αρχών του Προσκοπισμού στο κοινωνικό σύνολο, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων διοργανώνει - σε συνεργασία με την εταιρία ΒΙΚΟΣ - δράση εθελοντικής αιμοδοσίας την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 από τις 10:00 έως τη 13:00 στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι.

Στόχος της δράσης είναι να ενημερώσουμε το κοινό για την ανάγκη συλλογής αίματος, να ενισχύσουμε τον θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας και να την αναδείξουμε όχι απλώς ως κίνηση καλής θέλησης αλλά ως δράση έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Το Σ.Ε.Π. θα βρίσκεται εκεί, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και θα ενημερώνει το κοινό για τις δράσεις του.    

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του αγώνα «PEOPLE RUN 3». Στον Πύργο του Κτήματος Συγγρού θα βρίσκεται από τις 10:00 έως τη 13:00 επιτελείο του ΕΚΕΑ και τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγία Όλγα, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Καλούμε όλα τα Ενήλικα Στελέχη μας καθώς και φίλοι, γνωστοί, συγγενείς αυτών να στηρίξουν τη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας και να αποδείξουν έμπρακτα ότι η Υπόσχεση του Προσκόπου «να βοηθώ κάθε άνθρωπο, σε κάθε περίσταση» αποτελεί στάση ζωής.


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 105_2017.pdf
aimodosia vikos_A3.jpg