Νέο υλικό προβολής του Σ.Ε.Π.

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 27/09/2017
A/A: 101 / 2017

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων


Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι, στο πλαίσιο τηςπροσπάθειας για μεγιστοποίηση της εξωστρέφειας καθώς και ορθής προβολής και επικοινωνίας της εικόνας μας στην κοινωνία, ανανέωσε το επικοινωνιακό υλικό: φυλλάδιο Α5, αφίσα, δημιουργικά για social media posts. Τα δύο πρώτα παρέχουν και qr code το οποίο οδηγεί στον χάρτη Συστημάτων.

Η Εφορεία Δημοσιών Σχέσεων Γ.Ε. διατήρησε μεν την κεντρική ιδέα αλλά, μετά από αξιολόγηση και σεσυνεργασία με ειδικούς συνεργάτες από τον χώρο της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ, ανανέωσε τις φωτογραφίες και τα κείμενα που περιγράφουν τους Κλάδους και πρόσθεσε νέο κείμενο για τα οφέλη που αποκομίζει κάθε παιδί / νέος από την ενασχόλησή του με τον Προσκοπισμό.

Τα εικαστικά εκτύπωσης επισυνάπτονται σε ανοιχτά επεξεργάσιμα αρχεία. Όσα Προσκοπικά Κλιμάκια θέλουν να κάνουν χρήση του υλικού προβολής μπορούν:

-      να το κατεβάσουν (σε καλή ανάλυση για εκτύπωση) προσθέτοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους και να το τυπώσουν σε δικό τους προμηθευτή ή / και

-    να επικοινωνήσουν με την Κεντρική Διοίκηση (Μαρία Μπενά, τηλ. 210-7290097, email:mbena@sep.org.gr) και να ζητήσουν συγκεκριμένο αριθμό αντιτύπων (το φυλλάδιο διατίθεται στην συμβολική τιμή των 0,05€/τεμ. και η αφίσα 0,10€/τεμ.) ή

-    να επικοινωνήσουν με την Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων Γ.Ε. (pr@sep.org.gr) ζητώντας να τους φτιάξει το δημιουργικό με τα στοιχεία που επιθυμούν, εάν δεν είναι εφικτό να το κάνουν τα ίδια.


Τα Προσκοπικά Συστήματα που ιδρύθηκαν τη χρονιά 2016-2017 θα παραλάβουν από την Κεντρική Διοίκηση του Σ.Ε.Π. δωρεάν 200 φυλλάδια και 5 αφίσες για την προώθηση και προβολή της Προσκοπικής Κίνησης στην περιοχή τους.

Ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας με στόχο έναν καλύτερο Προσκοπισμό, για περισσότερους νέους στην πατρίδα μας!

 


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 101_2017.pdf
ΑΝ.101_3_social_media.png
ΑΝ.101_1_Flyer_A5 (1).pdf
ΑΝ.101_2_Poster_A3.pdf