Συμμετοχή Ελλήνων Προσκόπων στο «9th Greece Race for the Cure 2017»

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 08/09/2017
A/A: 93 / 2017

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων


Οι Πρόσκοποι πάντα ενεργοί σε δράσεις κοινωνικού περιεχομένου, φέτος μεταξύ άλλων, στηρίζουν έμπρακτα τον συμβολικό αγώνα δρόμου 9th  Greece Race for the Cure 2017, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017.

Το Greece Race for the Cure αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη, ενώ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 121.000 συμμετοχές σε όλη την ιστορία της διοργάνωσης.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων θέλοντας να ενισχύσει τη συμμετοχή των ενηλίκων μελών του στη διοργάνωση και να στηρίξει το έργο του Άλματος Ζωής, 
θα χορηγήσει τη συμμετοχή των πρώτων 100 ενηλίκων μελών του, στον περίπατο 2χλμ. Το Σ.Ε.Π. θα δημιουργήσει ειδική Ομάδα στην κατηγορία «Σύλλογοι». 

Το κόστος συμμετοχής των πρώτων 100 μελών του Σ.Ε.Π. θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από χορηγό και περιλαμβάνει: t-shirt, καπέλο και τον αριθμό συμμετοχής της διοργάνωσης. Εάν προκύψουν περισσότερες από 100 συμμετοχές το ατομικό ποσό συμμετοχής (€6) θα πρέπει να καταβληθεί από τον συμμετέχοντα και μετά το πέρας της διοργάνωσης θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί. Σε περίπτωση κατά την οποία δηλωθεί άτομο το οποίο τελικά δεν θα συμμετάσχει θα πρέπει να καταβάλει το ίδιο το κόστος της συμμετοχής του λόγο της ακύρωσης.    

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε παρακαλούμε έως την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, όπως στείλετε στο email: [email protected] (2107290046) 
τα παρακάτω στοιχεία: ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΣΥΣΤΗΜΑ, EMAIL, ΚΙΝ.ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΗΛΙΚΙΑ, ΜΕΓΕΘΟΣ T-SHIRT. Η συμμετοχή είναι ατομική και θα ενημερωθείτε για την ώρα,   τον τόπο της συνάντησης, καθώς και την ενδυμασία των συμμετεχόντων.

Γυναίκες και άνδρες Πρόσκοποι ενώνονται στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, συμμετέχοντας σε μία μεγάλη εκδήλωση για το «Άλμα Ζωής» στο κέντρο της Αθήνας.


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 93_8.9.2017.pdf