Δ5Λ.Στάδιο Μελέτης υλοποίησης Πτυχιακής Εργασίας Κλάδου Λυκοπούλων

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 25/01/2023
A/A: / 2023

Δ5Λ.Στάδιο Μελέτης υλοποίησης Πτυχιακής Εργασίας Κλάδου Λυκοπούλων
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 29/03/2023 έως 29/09/2023
Τόπος Εκπαιδευσης 1:
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Προσωπική Μάθηση
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 19/03/2023
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Χριστοδουλάρας Αλέξανδρος
Κόστος Συμμετοχής: €

Υπεύθυνος Ενότητας : Χριστοδουλάρας Αλέξανδρος,

Δικαίωμα συμμετοχής       

Δικαίωμα συμμετοχής στην Εκπαίδευση έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δηλώσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους, έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα  και έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο Προσκοπικής Μεθοδολογίας και τον  Κύκλο Πολυήμερων Δράσεων Υπαίθρου Κλάδου Λυκοπούλων. 

Οι εκπαιδευόμενοι θα ενημερωθούν από τον υπεύθυνο της Ενότητας, για όλη τη διαδικασία, με την ολοκλήρωση της υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής.

Οι εκπαιδευόμενοι έχουν στην διάθεση τους 6 μήνες να ολοκληρώσουν την εργασία τους για να θεωρηθεί επιτυχή η συμμετοχή τους.

Όσοι την ολοκληρώσουν μέχρι τις 30/06/2023 και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την παρακολούθηση των εκπαιδευτικών ενοτήτων Δ1,Δ2,Δ3,Δ4,  θα μπορούν να παραστούν στην επόμενη απονομή πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους τον Σεπτέμβριο (αφού πληρούν τις προϋποθέσεις).

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.