Μικρές Δημιουργίες, Μεγάλης Σημασίας… Για την Άνοιξη!

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 12/05/2020
A/A: 54 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων

Μπορεί ο καιρός να έχει γίνει καλύτερος και να μας καλεί να βγούμε να παίξουμε στις πλατείες και τις αλάνες της γειτονιάς μας, αλλά για λίγο ακόμα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στις συναθροίσεις μας.

Ακόμα δεν μπορούμε να συναντηθούμε στις Αγέλες μας, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το Προσκοπικό Πρόγραμμα, το οποίο μας έκανε συντροφιά όλο το δύσκολο προηγούμενο διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε. σχεδίασε ορισμένες δραστηριότητες αφιερωμένες στο «πράσινο», το οποίο είναι άλλωστε και αυτό που μας έχει λείψει περισσότερο αυτό το διάστημα. Σας προσκαλούμε να τις αποστείλετε σε όλα τα Λυκόπουλα και ελπίζουμε να τις απολαύσετε! Ευχαριστώ θερμά την Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε. και τα Ενήλικα Στελέχη της Ομάδας Εργασίας της που εργάστηκαν για την ολοκλήρωση αυτής της όμορφης προσπάθειας.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν μικροί και μεγάλοι να γεμίσουμε πράσινο, τον κήπο μας, τη βεράντα μας, το δωμάτιό μας, ακόμα και τις γειτονιές μας, ώστε να ομορφύνουμε τη ζωή μας αλλά και για να δημιουργήσουμε το πιο σημαντικό συστατικό που χρειαζόμαστε, αρκετούς πνεύμονες οξυγόνου.

Και αν κάτι μας έμαθε όλα αυτά τα χρόνια η φύση, είναι να κάνουμε υπομονή! Και σύντομα θα τα ξαναπούμε όλοι μαζί από κοντά!

Μένουμε Ασφαλείς… Συνεχίζουμε το Προσκοπικό Παιχνίδι!




Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 
3 ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, 
4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 54_2020.pdf
ΑΝ.54_ΑΝΟΙΞΗ...ΜΕ ΑΠΛΑ ΥΛΙΚΑ.pdf