Παρουσίαση Ιστορίας 110 χρόνων Ελληνικού Προσκοπισμού

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 21/04/2020
A/A: 39 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων


Ο εορτασμός των 110 χρόνων της ιστορίας του Ελληνικού Προσκοπισμού συνέπεσε δυστυχώς με τη σοβαρή παγκόσμια υγειονομική κρίση που βιώνουμε. Ήδη, πολλές από τις προγραμματισμένες δράσεις για τον εορτασμό των 110 χρόνων της ιστορίας μας χρειάστηκε να αναβληθούν, για να πραγματοποιηθούν όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Έως τότε όμως, στο πλαίσιο των ενεργειών για τον εορτασμό και την προβολή των 110 χρόνων της ιστορίας του Ελληνικού Προσκοπισμού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την ηλεκτρονική εφαρμογή για την Ιστορική Αναδρομή 110 χρόνων ιστορίας τουΕλληνικού Προσκοπισμού και τη σχετική ιστοσελίδα www.proskopoi110.gr, τις οποίες επιμελήθηκαν η Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων Γ.Ε. με την ομάδα εργασίας της και η Επιτροπή Ιστορικού Αρχείου Σ.Ε.Π., τους οποίους και ευχαριστώ. 

Με την ευκαιρία της παρούσης Ανακοίνωσης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε τις μέχρι σήμερα ενέργειες και πρωτοβουλίες που αφορούν στον εορτασμό των 110 χρόνων του Ελληνικού Προσκοπισμού, οι οποίες εξάλλου θα εμπλουτιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα:

Αγαπητοί Πρόσκοποι,

Εν μέσω κρίσης, γιορτάζουμε τα 110 χρόνια δυναμικής παρουσίας της Κίνησής μας στην κοινωνία και σας καλώ όλους να το «φωνάξουμε» δυνατά στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε. 



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 39_2020.pdf