JOTI Special Edition 2020, 3-5 Απριλίου

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 30/03/2020
A/A: 31 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Σήμερα, οι νέοι σε πολλές χώρες αντιμετωπίζουν προκλήσεις στις τοπικές κοινότητες λόγω της εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού (COVID-19). Είναι πολύ σημαντικό όλοι οι Πρόσκοποι και οι νέοι να μένουν ασφαλείς, αποφεύγοντας τους δημόσιους και τους πολυσύχναστους χώρους, φροντίζοντας για το τακτικό πλύσιμο των χεριών και ακολουθώντας άλλες καλές πρακτικές, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Αλλά η διατήρηση της ασφάλειας δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε, να ζήσουμε προσκοπικές στιγμές ή να κάνουμε νέους φίλους!

Το “JOTI Special Edition 2020” είναι ένας ασφαλής χώρος που συνδέει τους Προσκόπους από όλο τον κόσμο, σε μια εποχή που έχουμε μεταφέρει κάθε δραστηριότητα, σχολική, εξωσχολική και προσκοπική, μέσα στο σπίτι. Αυτή είναι μια μοναδική ειδική έκδοση του JOTI! Πρόκειται για μια ειδική έκδοση της ετήσιας εκδήλωσης JOTA-JOTI, η οποία προβλέπεται να διεξαχθεί τον Οκτώβριο, όπως και κάθε χρόνο.

Μπορείτε να συνδεθείτε στην σχετική ιιστοσελίδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης της Προσκοπικής Κίνησης (W.O.S.M.) από τις 3 έως και τις 5 Απριλίου, όπου σας περιμένουν chat rooms, ηλεκτρονικά μαθήματα για την υγεία και την ασφάλεια, δραστηριότητες αλληλεπίδρασης με άλλους πολιτισμούς, διαγωνισμοί ταλέντων, νέες γνώσεις και δεξιότητες, παιχνίδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες, καθώς και η ευκαιρία να υποστηρίξετε όσους το έχουν ανάγκη. Ας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να υποστηρίξουμε τους φίλους μας και να φτιάξουμε αυτόν τον κόσμο λίγο πιο φωτεινό.

Ταυτόχρονα, όσα Τμήματα επιθυμούν, μπορούν κατά τη διάρκεια του JOTI να υλοποιήσουν κοινή διαδικτυακή δραστηριότητα με Τμήματα του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους στη σχετική ηλεκτρονική φόρμα έως και την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020.

Σας υπενθυμίζουμε πως το κανάλι του Σ.Ε.Π. στο IRC σας περιμένει να μπείτε και να γνωριστείτε με Προσκόπους από όλο τον κόσμο, με παιχνίδια για κάθε ηλικία, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την ειδική φετινή έκδοση του JOTI! Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το IRC μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Σ.Ε.Π.

Για όποια απορία ή διευκρίνιση θέλετε, μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπεύθυνη Υποστήριξης Προσκοπικού Προγράμματος κ. Αικατερίνη Κοτσίνα ([email protected]) καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Ως Πρόσκοποι είμαστε ανθεκτικοί και πάντα προετοιμασμένοι, γι' αυτό ας μετατρέψουμε αυτή την δύσκολη περίοδο σε μια ευκαιρία και ας συνδεθούμε με εκατομμύρια Προσκόπων σε όλο τον κόσμο σε έναν ασφαλή χώρο για όλους.

Μένουμε Σπίτι... Συνεχίζουμε το Προσκοπικό Παιχνίδι!



Συνημμένα:

infopack JOTΙ Special Edition 2020





Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 109 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 31_2020.pdf
AN.31_infopack JOTΙ Special Edition 2020.pdf