Μένουμε σπίτι… Και ανακαλύπτουμε το Ιστορικό Αρχείο του Σ.Ε.Π.!

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 30/03/2020
A/A: 30 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος


Το επόμενο χρονικό διάστημα η ασφάλεια όλων μας απαιτεί να μένουμε σπίτι και να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, προκειμένου να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ταυτόχρονα όμως, οι προσκοπικές δραστηριότητες συνεχίζονται από το σπίτι, με πρωτότυπους και ευφάνταστους τρόπους, με δραστηριότητες για κάθε ηλικία!

Στο πλαίσιο αυτό, το Ιστορικό Αρχείο του Σ.Ε.Π. ανοίγει σε μικρούς και μεγάλους τις συλλογές του και το χρονοντούλαπο της προσκοπικής μας ιστορίας, μέσα από ένα διαδικτυακό παιχνίδι που θα διεξαχθεί τόσο στην ιστοσελίδα του Ιστορικού Αρχείου Σ.Ε.Π. στο Facebook, «Σελίδες Προσκοπικής Ιστορίας» όσο και στο blog του Σ.Ε.Π.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει διαδοχικά προσκοπικά κουίζ, των οποίων οι απαντήσεις βρίσκονται στις πολύτιμες και πλούσιες συλλογές του Ιστορικού Αρχείου Σ.Ε.Π., ενώ οι νικητές θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό αντικείμενο του Προσκοπικού Πρατηρίου για τα 110 χρόνια του Ελληνικού Προσκοπισμού.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι, τη διαδικασία και τις οδηγίες συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο blog του Σ.Ε.Π.

Μένουμε σπίτι… Συνεχίζουμε το Προσκοπικό Παιχνίδι!


Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 3 ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30_2020.pdf