Β30Α. Στάδιο Εφαρμογής (Β1, Β2, Β3, Β4) Ερωτηματολόγιο Κοινότητα Ανιχνευτών (7η)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 05/03/2019
A/A: / 2019

Β30Α. Στάδιο εφαρμογής (Β1, Β2, Β3, Β4) Ερωτηματολόγιο Κοινότητας Ανιχνευτών
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 29/03/2019 έως 31/03/2019
Τόπος Εκπαιδευσης 1:
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Ερωτηματολόγιο
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 26/03/2019
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Ανδρεάδης Νίκος
Κόστος Συμμετοχής: €

Υπεύθυνος Ενότητας : Ανδρεάδης Νίκος, 

Ερωτηματολόγιο

Δικαίωμα συμμετοχής   

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δήλωσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους και έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, έχουν ολοκληρώσει τον Κύκλο Προπαρασκευαστικής Εκπαίδευσης και τις  Ενότητες (Β1, Β2, Β3, Β4).
Τα Ενήλικα Στελέχη τα οποία είναι κάτοχοι Σ.Β.Ε.Β. ή έχουν ολοκληρώσει τον Κύκλο Μεθοδολογίας και επιθυμούν να αλλάξουν Κλάδο, συμμετέχουν απευθείας στην ενότητα Β30 του Κλάδου στον οποίο επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν εφεξής.  

Προκειμένου ένα Ενήλικο Στέλεχος, Μέλος Προσκοπικού Δικτύου να λάβει μέρος στην Εκπαίδευση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά πλέον μέσω του e-sep στην εφαρμογή e- Ευέλικτη Εκπαίδευση, η Αίτηση Συμμετοχής του από τον Αρχηγό Συστήματος ή τον Περιφερειακό Έφορο μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων  τους ή των Εφόρων Εκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα αίτηση συμμετοχής στην Εκπαιδευτική Ενότητα που τους ενδιαφέρει μέσω του προγράμματος της ευέλικτης εκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα  http://www.e-sep.eu/etraining/flex/flex-login.  Ο κάθε βαθμοφόρος είναι ελεύθερος να επιλέξει να παρακολουθήσει όποια Εκπαιδευτική Ενότητα τον ενδιαφέρει, όπου και όταν τον εξυπηρετεί, ανεξάρτητα εάν υλοποιείται στην Π.Ε. ή οπουδήποτε αλλού.  

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από109 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! Με τη συγκεκριμένη δράση συμβάλουμε στην εφαρμογή του Στόχου 4 : ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ