Α2. Παιχνίδι - Τραγούδι

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 06/03/2017
A/A: / 2017

Α2. Παιχνίδι - Τραγούδι
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 02/04/2017 έως 02/04/2017
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Εστία 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βροντάδου
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 26/03/2017
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Μπεκριδάκης Ζαχαρίας
Κόστος Συμμετοχής: 5 €

Ηενότητα θα πραγματοποιήθει στην Εστία του 1ου Σύστηματος Ναυτοπροσκόπων Βροντάδου,  Κυριακή 2 Απριλίου 2017 από 09.00 έως 18.00.

ΥπεύθυνοςΕνότητας : Μπεκριδάκης Ζαχαρίας 

Δικαίωμασυμμετοχής

Δικαίωμασυμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δήλωσει τοπροσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους και έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκιατους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. 

Προκειμένουένα Ενήλικο Στέλεχος, Μέλος Προσκοπικού Δικτύου να λάβει μέρος στην Εκπαίδευσηθα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά πλέον μέσω του e-sep στην εφαρμογήe-Εκπαίδευση, η Αίτηση Συμμετοχής του από τον ΑρχηγόΣυστήματος ή τον Περιφερειακό Έφορο μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολήςαιτήσεων.

Οιενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων  τους ή των ΕφόρωνΕκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα αίτηση συμμετοχής στηνΕκπαιδευτική Ενότητα που τους ενδιαφέρει μέσω του προγράμματος της ευέλικτηςεκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα  http://www.e-sep.eu/etraining/flex/flex-login. Ο κάθε βαθμοφόρος είναι ελεύθερος να επιλέξει να παρακολουθήσει όποιαΕκπαιδευτική Ενότητα τον ενδιαφέρει, όπου και όταν τον εξυπηρετεί, ανεξάρτηταεάν υλοποιείται στην Π.Ε. ή οπουδήποτε αλλού.  

Το παραπάνω χρηματικό ποσό ο εκπαιδευόμενος το δίνει μόλις προσέλθει στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η διαχείριση του ποσού και η αναγκαιότητακαταβολής του γίνετε από την Π.Ε. που οργανώνει την εκπαιδευτική διαδικασία.