Δ5. Στάδιο Μελέτης υλοποίησης Πτυχιακής Εργασίας (4η)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 31/01/2020
A/A: / 2020

Δ5. Στάδιο Μελέτης υλοποίησης Πτυχιακής Εργασίας
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 07/03/2020 έως 07/03/2020
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Κτήριο Κεντρικής Διοίκησης Σ.Ε.Π. (4ος όροφος 4η αίθουσα)
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Προσωπική Μάθηση
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 26/02/2020
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Προμπονάς Παντελής
Κόστος Συμμετοχής: €

Υπεύθυνος Ενότητας : Προμπονας Παντελής,

Τόπος : Κτήριο Κεντρικής Διοίκησης Σ.Ε.Π. (4ος όροφος 4η αίθουσα)  και 19.00 έως 20.00

Δικαίωμα συμμετοχής       

Δικαίωμα συμμετοχής στην Εκπαίδευση έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δηλώσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους, έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα  και θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο Προσκοπικής Μεθοδολογίας και τον Κύκλο Κατασκηνωτικής Τεχνικής/ Μεγάλων Δράσεων Υπαίθρου/ Μεγάλο Ταξίδι.  

Η Εκπαίδευση του Διακριτικού Δάσους Βαθμοφόρων απευθύνεται σε Βαθμοφόρους όλων των Κλάδων και δεν πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο για τους βαθμοφόρους ενός Kλάδου.

Οι εκπαιδευόμενοι θα ενημερωθούν από τον Αρχηγό της Ενότητας. 

Στην περίπτωση που Αρχηγοί & Έφοροι Προσκοπικών Δικτύων επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Εκπαίδευση, οι αιτήσεις συμμετοχής τους, θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά πλέον, μέσω του e-sep στην εφαρμογή e-Ευέλικτη Εκπαίδευση, από τον Αρχηγό Συστήματος ή τον Περιφερειακό τους Έφορο, μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Οι εκπαιδευόμενοι έχουν στην διάθεση τους 6 μήνες να ολοκληρώσουν την εργασία τους για να θεωρηθεί επιτυχή η συμμετοχή τους.

Όσοι την ολοκληρώσουν μέχρι 31/7 θα μπορούν να παραστούν στην επόμενη απονομή πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους τον Σεπτέμβριο (αφού πληρούν τις προϋποθέσεις).

Όσοι Εκπαιδευόμενοι διαμένουν εκτός Αθηνών μπορεί να παρακολουθήσουν μέσω skype.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! Με τη συγκεκριμένη δράση συμβάλουμε στην εφαρμογή του Στόχου 4 : ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ