Ν1. Σχολή Λεμβάρχου Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους (2η)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 10/10/2019
A/A: / 2019

Ν1. Σχολή Λεμβάρχου Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 08/11/2019 έως 10/11/2019
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό Ναυταθλητικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου
Ημ/νία Διεξαγωγής 2: 15/11/2019 έως 17/11/2019
Τόπος Εκπαίδευσης 2: Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό Ναυταθλητικό Κέντρο Δέλτα Φάληρο
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 29/10/2019
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Μαυρουδής Νικόλαος
Κόστος Συμμετοχής: 50 €

Υπεύθυνος Ενότητας : Μαυρουδής Νικόλαος,

Τόπος :  Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό Ναυταθλητικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου, 

Ημερομηνία διεξαγωγής : Παρασκευή 8  Νοεμβρίου έως Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 & 
                                             Παρασκευή 15 Νοεμβρίου έως Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 ,

Δικαίωμα συμμετοχής 

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δήλωσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους, έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, έχουν ολοκληρώσει τον Κύκλο Προπαρασκευαστικής Εκπαίδευσης και εφόρσον πληρούν τις εξής προϋποθέσεις :

 · Ουσιαστική συμμετοχή σε μία (1) ετήσια συντήρησηΝαυτοπροσκοπικού Σκάφους,

 · Δύο (2) συμμετοχές σε έξοδο με κωπήλατοΝαυτοπροσκοπικό Σκάφος, ως μέλος πληρώματος, στα    πλαίσια προγραμματισμένης δράσης Τμήματος και

 · Δύο (2) συμμετοχές σε έξοδο με κωπήλατοΝαυτοπροσκοπικό Σκάφος, με επιπλέον εξάσκηση σε    καθήκοντα Λεμβάρχου, στα πλαίσια προγραμματισμένης δράσης Τμήματος.

Οι παραπάνω προϋποθέσεις πιστοποιούνται από τον Αρχηγό Συστήματος, ο οποίος υποβάλλει τη βεβαίωση στην Εφορεία Εκπαίδευσης.

Προκειμένου ένα Ενήλικο Στέλεχος, Μέλος Προσκοπικού Δικτύου να λάβει μέρος στην Εκπαίδευση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά πλέον μέσω του e-sep στην εφαρμογή e-Ευέλικτη Εκπαίδευση, η Αίτηση Συμμετοχής του από τον Αρχηγό Συστήματος ή τον Περιφερειακό Έφορο μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Προκειμένου ένα Ενήλικο Στέλεχος, Μέλος Προσκοπικού Δικτύου να λάβει μέρος στην Εκπαίδευση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά πλέον μέσω του e-sep στην εφαρμογή e-Εκπαίδευση, η Αίτηση Συμμετοχής του από τον Αρχηγό Συστήματος ή τον Περιφερειακό Έφορο μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων τους ή των Εφόρων Εκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα αίτηση συμμετοχής στην Εκπαιδευτική Ενότητα που τους ενδιαφέρει μέσω του προγράμματος της ευέλικτης εκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα  http://www.e-sep.eu/etraining/flex/flex-login.  Ο κάθε βαθμοφόρος είναι ελεύθερος να επιλέξει να παρακολουθήσει όποια Εκπαιδευτική Ενότητα τον ενδιαφέρει, όπου και όταν τον εξυπηρετεί, ανεξάρτητα εάν υλοποιείται στην Π.Ε. ή οπουδήποτε αλλού.

Η Αίτηση Συμμετοχής προκειμένου να γίνει αποδεκτή από το σύστημα θα πρέπει να σημειωθούν τα απαραίτητα στοιχεία από το αντίγραφο του γραμματίου είσπραξης της Οικονομικής Υπηρεσίας ΣΕΠ ή από το αντίγραφο κατάθεσης στο λογαριασμό υπ’ αριθμ. 362-002002-004018  (IBAN: GR 39 0140 3620 3620 0200 2004 018) της ALPHA BANK. Στην αιτιολογία θα αναγράφεται ο κωδικός της εκπαίδευσης "Ν1-ΔΗΜΟΥ-ΕΠΩΝΥΜΟ".

· Σε περίπτωση ακύρωσης τηςσυμμετοχής Εκπαιδευόμενου ισχύουν τα παρακάτω σχετικά  με την   επιστροφήτης οικονομικής συμμετοχής:

· Όταν η ακύρωση γίνει 10ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσης    επιστρέφεταιτο σύνολο των καταβεβλημένων χρημάτων στον Εκπαιδευόμενο.

· Όταν η ακύρωση γίνει 7-10ημερολογιακές ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης της Εκπαίδευσης    επιστρέφεταιτο 70% των χρημάτων της συμμετοχής.
 
· Όταν η ακύρωση γίνει σελιγότερο από 7ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσηςτότε, για διαχειριστικούς λόγους λειτουργίας της, παρακρατείτε  το σύνολο των καταβεβλημένων χρημάτων από τον Εκπαιδευόμενο.

Υπέυθυνος Auditor για την Σχολή ορίζεται ο κ. Ηλίας Λαδάς.  

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από109 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! Με τη συγκεκριμένη δράση συμβάλουμε στην εφαρμογή του Στόχου 4 : ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 

Επισυνάψεις

Δ15 ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΜΒΑΡΧΟΥ (2).doc