71η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 02/08/2019
A/A: 57 / 2019

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Εκπαίδευσης

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 50/5.7.2019 Ανακοίνωσης Γ.Ε., με την παρούσα σας γνωστοποιούμε τις λεπτομέρειες της 71ης Συνάντησης Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2019. Στη Συνάντηση προσκαλούνται να πάρουν μέρος όλες και όλοι οι Πτυχιούχοι Διακριτικού Δάσους, μετά των συζύγων ή συνοδών τους.

Η Συνάντηση θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα, στο ιστορικό οθωμανικό Κάστρο «Καράμπαμπα» (στον λόφο Φούρκα, στην Βοιωτική ακτή της πόλης) και στην πόλη της Χαλκίδας.

Η 71η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:00 με την Τελετή Απονομής στο Κάστρο «Καράμπαμπα», θα ακολουθήσει η Πυρά της Συνάντησης και το εορταστικό δείπνο για τους νέους και νέες Πτυχιούχους Διακριτικού Δάσους. Η γραμματεία της Συνάντησης θα λειτουργήσει στον ίδιο χώρο από τις 16:00. 

Κατά την εγγραφή σας στη γραμματεία της Συνάντησης θα παραλαμβάνετε ενημερωτικό φυλλάδιο με τις λεπτομέρειες του προγράμματος. Οι νέοι και νέες Πτυχιούχοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στη γραμματεία της Συνάντησης στις 17:00 του Σαββάτου 21.9.2019 για να τους δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες για την Τελετή Απονομής. 

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 θα συνεχιστεί το πρόγραμμα της Συνάντησης με την Θεία Λειτουργία και την επιμνημόσυνο Δέηση για τους Πτυχιούχους που επέστρεψαν στον Δημιουργό στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και θα ακολουθήσει ξενάγηση σε αξιοθέατα της πόλης της Χαλκίδας. Η Συνάντηση θα λήξει με ελαφρύ σνακ το μεσημέρι της Κυριακής. 

Οικονομική Συμμετοχή
Η οικονομική συμμετοχή ορίζεται σε τριάντα πέντε ευρώ (€35) κατ’ άτομο και σε αυτή περιλαμβάνονται:

  • Το δείπνο του Σαββάτου στον χώρο του Κάστρου, 
  • Αναμνηστικό σήμα της Συνάντησης 
  • Τα μαντήλια & τα αναρτήματα που θα απονεμηθούν στους νέους και νέες Πτυχιούχους Διακριτικού Δάσους,  
  • Η φωτογραφία της Συνάντησης, 
  • Η ξενάγηση σε αξιοθέατα και μουσεία και
  • Το ελαφρύ σνακ της Κυριακής.
Διαμονή
Η Χαλκίδα και οι γύρω περιοχές προσφέρουν αρκετές επιλογές για διαμονή των συμμετεχόντων (ξενοδοχεία, Airbnb κ.λπ.). Οι σχετικές κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν με την ευθύνη του εκάστοτε συμμετέχοντα.

Μετακίνηση
Η μετακίνηση θα γίνει με ευθύνη του εκάστοτε συμμετέχοντα. Το Κάστρο Καράμπαμπα βρίσκεται σε λόφο της Βοιωτικής Ακτής που ονομάζεται Φούρκα (κοντά στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας).

Τρόποι μετακίνησης στη Χαλκίδα:

Α. Με αυτοκίνητο:
Η πόλη απέχει 70 περίπου χλμ. από την Αθήνα. Η διαδρομή με αυτοκίνητο διαρκεί περίπου 45 λεπτά, ακολουθήστε την εθνική οδό Αθήνας-Λαμίας (Ε75) και έπειτα ακολουθήστε τις πινακίδες προς Χαλκίδα.

Β. Σιδηροδρομικώς:
Με τρένο εκτελούνται δρομολόγια από Πειραιά και Αθήνα για Χαλκίδα (ΟΣΕ Χαλκίδας τηλ.:2221022386).

Γ. Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:
Με Λεωφορεία των ΚΤΕΛ εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια από την Αθήνα για την Χαλκίδα (ΚΤΕΛ Χαλκίδας τηλ.: 2221022640).

Καταβολή κόστους συμμετοχής
Η καταβολή του κόστους συμμετοχής αποτελεί προϋπόθεση για την αποδοχή της δήλωσης συμμετοχής και μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους: 

  1. Με κατάθεση στην τράπεζα ALPHA BANK, στον λογαριασμό υπ’ αριθμ. 362-002002-004018 (IBAN: GR 39 0140 3620 3620 0200 2004 018), που τηρείται στο όνομα «Σώμα Ελλήνων Προσκόπων».
  2. Καταβολή του ποσού στην Οικονομική Υπηρεσία του Σ.Ε.Π. (Πτολεμαίων 1, Αθήνα, 4ος όροφος). Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι οι υπηρεσίες του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων θα παραμείνουν κλειστές από 5 έως και 16 Αυγούστου 2019.  

Κατά την κατάθεση παρακαλείστε να ζητάτε από τον Ταμία της Τράπεζας να αναγράφει ως αιτιολογία κατάθεσης «71ΣΔΔ-ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ».

Δηλώσεις Συμμετοχής
Η δήλωση συμμετοχής στη Συνάντηση γίνεται ατομικά και ηλεκτρονικά,  κάνοντας κλικ εδώ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Επικοινωνία
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε. (κ. Ματίνα Κεράνη τηλ:. 2169005382 – e-mail: [email protected]) . 

Παρακαλούνται όσων Πτυχιούχων έχουν μεταβληθεί τα στοιχεία επικοινωνίας τους (διεύθυνση, email κ.λπ.) να μας ενημερώσετε στο  e-mail: [email protected]  

Καλή αντάμωση στην 71η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους!

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 57_2019.pdf