Δ5. Στάδιο Μελέτης υλοποίησης Πτυχιακής Εργασίας (2η)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 19/03/2019
A/A: / 2019

Δ5. Στάδιο Μελέτης υλοποίησης Πτυχιακής Εργασίας
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Βάση Ναυτοπροσκόπων Ν. ΠΡΙΤΖΟΣ
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 21/04/2019 έως 21/04/2019
Τόπος Εκπαιδευσης 1:
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 10/04/2019
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Χαρατσάρης Κωνσταντίνος
Κόστος Συμμετοχής: €

Υπεύθυνος Ενότητας : Χαρατσάρης Κωνσταντίνος,

Τόπος : Κτήριο Κεντρικής Διοίκησης Σ.Ε.Π. (αίθουσα Αθ. Λευκαδίτης),

Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 19.00. -20.00.

Δικαίωμασυμμετοχής       

Δικαίωμα συμμετοχής στην Εκπαίδευση έχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δηλώσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους, έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα  και θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο Προσκοπικής Μεθοδολογίας και τον ΚύκλοΚατασκηνωτικής Τεχνικής/ Μεγάλων Δράσεων Υπαίθρου/ Μεγάλο Ταξίδι.  

Η Εκπαίδευση του Διακριτικού Δάσους Βαθμοφόρων απευθύνεται σε Βαθμοφόρους όλων των Κλάδων και δεν πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο για τους βαθμοφόρους ενός Kλάδου.

Όσοι Εκπαιδευόμενοι διαμένουν εκτός Αθηνών μπορεί να παρακολουθήσουν μέσω skype.

Στην περίπτωση που Αρχηγοί & Έφοροι Προσκοπικών Δικτύων επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Εκπαίδευση, οι αιτήσεις συμμετοχής τους, θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά πλέον, μέσω του e-sep στην εφαρμογή e-Ευέλικτη Εκπαίδευση, από τον Αρχηγό Συστήματος ή τον Περιφερειακό τους Έφορο, μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Οι εκπαιδευόμενοι έχουν στην διάθεση τους 6 μήνες να ολοκληρώσουν την εργασία τους για να θεωρηθεί επιτυχή η συμμετοχή τους.

Όσοι την ολοκληρώσουν μέχρι 31/7 θα μπορούν να παραστούν στην επόμενη απονομή πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους τον Σεπτέμβριο (αφού πληρούν τις προϋποθέσεις).

Η ομάδα των Εκπαιδευτών που θα το υλοποιήσει είναι :Καραμάνης Άγγελος, Σουρβίνος Σίμος, Χαρατσάρης Κωνσταντίνος, Χουρδάκης Γιώργος.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 109 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! Με τη συγκεκριμένη δράση συμβάλουμε στην εφαρμογή του Στόχου 4 : ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ