Επιτυχόντες Ανιχνευτές και Ενήλικα Στελέχη στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 13/09/2018
A/A: 87 / 2018

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Ανάπτυξης

Η έναρξη της νέας ακαδημαϊκής περιόδου οριοθετεί τη νέα αφετηρία για τους νέους και τις νέες που θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα σε διάφορες πόλεις της χώρας. Αυτό το νέο ξεκίνημα, αποτέλεσμα ενός μαραθώνιου αγώνα που απαίτησε χρόνο, κόπο και θυσίες, τόσο από την πλευρά τους όσο και από την πλευρά των οικογενειών τους, ανοίγει καινούργιους ορίζοντες με στόχο την ακόμη ευρύτερη μόρφωσή τους, αλλά και την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Ένα ξεκίνημα γεμάτο ευκαιρίες, προκλήσεις και πολύτιμες εμπειρίες.

Εμείς οι Πρόσκοποι στεκόμαστε δίπλα στους νέους!

Η Γενική Εφορεία, για ακόμα μια χρονιά, προσπαθεί με τις ενέργειές της να βοηθήσει τους νέους και τις νέες που εισάγονται σε κάποιο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης άλλης πόλης από αυτήν της μόνιμης διαμονής τους, διευκολύνοντας την προσαρμογή τους στις νέες συνθήκες στη ζωή τους με την υποστήριξη που μπορεί να παρέχει το εκάστοτε τοπικό προσκοπικό περιβάλλον. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους νέους και στις νέες μας που το επιθυμούν, να παραμείνουν στην Κίνηση που αγαπούν και να ενισχύσουν τις προσπάθειες για ακόμη μεγαλύτερη προσκοπική ανάπτυξη στις αντίστοιχες περιοχές, αποφέροντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα τόσο για τους ίδιους, όσο και για τον Προσκοπισμό γενικότερα.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλους τους Αρχηγούς Συστημάτων, τους Αρχηγούς Προσκοπικών Δικτύων και τους Αρχηγούς Κοινοτήτων Ανιχνευτών να συμπληρώσουν ως την 30η Σεπτεμβρίου 2018 την ηλεκτρονική φόρμα επιτυχόντων που θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://link.sep.org.gr/2MnQvqp και παρακαλούμε τους Περιφερειακούς Εφόρους να συντονίσουν τη διαδικασία αυτή και να μεριμνήσουν για την όσο το δυνατόν πληρέστερη καταγραφή.

Στη συνέχεια θα αποσταλεί συγχαρητήρια επιστολή και αναμνηστικός έπαινος σε κάθε επιτυχόντα, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των στοιχείων, θα αποσταλεί στους Περιφερειακούς Εφόρους η κατάσταση των νέων που μετακινήθηκαν στην περιοχή ευθύνης τους.

Για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Έφορο Ανάπτυξης Γ.Ε. κ. Δημήτρη Κούτσια (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972017571, απογευματινές ώρες, και στο email: development@sep.org.gr) ή με την Αναπλ. Έφορο Ανάπτυξης Γ.Ε. κ. Κατερίνα Κοτσίνα (6939400415).

Με την ευκαιρία αυτή, ενθαρρύνουμε όλους τους νέους και τις νέες, να μην παραιτηθούν από την προσπάθεια να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, αλλά να συνεχίσουν με αμείωτη θέληση και αποφασιστικότητα τις προσπάθειές τους για την επίτευξη των στόχων που θα επιλέξουν στη ζωή τους!  


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 87_2018.pdf