Π1. Εκπαίδευση Παλαιών Προσκόπων (1η)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 29/10/2018
A/A: / 2018

Π1. Σκαπανική
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 24/11/2018 έως 24/11/2018
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Εντευκτήριο Προσκόπων Βύρωνα
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 14/11/2018
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Χαρατσάρης Κωνσταντίνος - Τοπούζης Νίκος
Κόστος Συμμετοχής: 10 €

Υπεύθυνος Εκπαίδευσης : Τοπούζης Νίκος 

Τόπος : Εντευκτήριο Προσκόπων Βύρωνα (Βουτζά 73 & Φλέμιγκ, Βύρωνα) 

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, 

Ωρες διεξαγωγής της Ενότητας : 10.00 - 18.00. 

Δικαίωμα συμμετοχής  

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσεις έχουν Μέλη Ε.Π.Π., Αρχηγοί Συστημάτων και Έφοροι που έχουν δήλωσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσης τους και έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. 

Προκειμένου ένα Ενήλικο Μέλος να λάβει μέρος στην Εκπαίδευση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά πλέον μέσω του e-sep στην εφαρμογή e-Εκπαίδευση, η Αίτηση Συμμετοχής του από τον Αρχηγό Συστήματος, τον Περιφερειακό Έφορο, ή τον Έφορο Παλαίων Προσκόπων Π.Ε.  μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων τους ή των Εφόρων Εκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα αίτηση συμμετοχής στην Εκπαιδευτική Ενότητα που τους ενδιαφέρει μέσω του προγράμματος της ευέλικτης εκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα  http://www.e-sep.eu/etraining/flex/flex-login.  

Οι Εκπαιδευόμενοι  θα καταβάλουν την οικονομική συμμετοχή τους με την προσέλευση τους στην Εκπαίδευση, στον υπεύθυνο της Ενότητας. Σε περίπτωση που κάποιος Εκπαιδευόμενος δεν παρεβρεθεί  και δεν ενημερώση έγκαιρα για την απουσία του το λιγότερο από 7ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη της Εκπαίδευσης τότε, για διαχειριστικούς λόγους θα πρέπει να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό  μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της Π.Ε. Νοτίου Αττικής.