Νέο οπτικοακουστικό υλικό προβολής του Σ.Ε.Π.

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 31/01/2018
A/A: 15 / 2018

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 15ης Ιανουαρίου 2018, ενέκρινε τα νέα επίσημα video προβολής και προώθησης της Προσκοπικής Κίνησης και του παραγόμενου από τα Συστήματά μας Προσκοπικού Έργου.

Σε συνέχεια της προσπάθειας για μεγιστοποίηση της εξωστρέφειας, καθώς και ενιαίας και ορθής προβολής της εικόνας μας στην κοινωνία, η Εφορεία Δημοσιών Σχέσεων Γ.Ε. προχώρησε για πρώτη φορά στη δημιουργία δύο ειδικών θεματικών video:
  • ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ (infographic παρουσίαση): video παρουσίασης της Προσκοπικής Κίνησης με φωτογραφικό υλικό και σπικάζ (διάρκειας 01:05 λεπτού) και
  • ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ: video με φωτογραφικό υλικό και λέξεις «κλειδιά» που χαρακτηρίζουν τη δράση μας (διάρκειας 01:16 λεπτού).

Τα δύο νέα βίντεο μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τα Προσκοπικά Συστήματα και τις Περιφερειακές Εφορείες σε οποιαδήποτε δράση επιθυμούν να προβάλουν και να παρουσιάσουν τον Προσκοπισμό και το έργο του. Το οπτικοακουστικό υλικό αυτό προσδοκούμε να αποτελέσει πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια για προβολή και προώθηση του έργου του Προσκοπισμού στην τοπική κοινωνία.

Τα δύο αυτά βίντεο έρχονται να προστεθούν στο ήδη υπάρχον επικοινωνιακό υλικό (flyer, αφίσα, social media post) που παρέχει χωρίς κανένα κόστος η Κεντρική Διοίκηση προς τα Κλιμάκια, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε σε χαμηλή ανάλυση από τον σύνδεσμο www.sep.org.gr/el/static/commaterial και φυσικά στο κανάλι μας στο YouTube (www.youtube.com/user/ScoutsofGreece).

Το ανωτέρω υλικό παρέχεται και σε υψηλή ανάλυση, μετά από αίτημα στην Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων Γ.Ε. ([email protected]) ή κατόπιν επικοινωνίας με την κα Μ. Μπενά, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Σ.Ε.Π. (τηλ. 210-7290097 , [email protected]).

Η προσπάθεια συνεχίζεται για την προβολή στην Κοινωνία της σύγχρονης εικόνας του Προσκοπισμού, της Αποστολής και του έργου του, ώστε να δώσει ευκαιρία σε περισσότερους νέους και νέες της πατρίδας μας να ωφεληθούν από το Προσκοπικό Πρόγραμμα!


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15_2018.pdf