Οδηγός Λογοτύπου του Σ.Ε.Π. (Brand Manual)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 23/01/2018
A/A: 11 / 2018

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 15ης Ιανουαρίου 2018, ενέκρινε τον ολοκληρωμένο «Οδηγό Λογοτύπου» (Brand Manual), στα πρότυπα της Παγκόσμιας Οργάνωσης της Προσκοπικής Κίνησης (W.O.S.M.) και άλλων Εθνικών Προσκοπικών Οργανώσεων.

Με αφετηρία και έμπνευση από το έντυπο «Η Εικόνα μας», το οποίο εκδόθηκε το 1993, οργανωμένα και καταγεγραμμένα πλέον, διασφαλίζουμε ακόμα πιο δυναμικά το λογότυπό μας αλλά και την ορθή χρήση του σε όλες τις πιθανές εφαρμογές, όπως επιστολές, social media, πινακίδες κ.λπ.

Με σκοπό την ομοιόμορφη προβολή του Σ.Ε.Π., ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η εικόνα της Προσκοπικής Κίνησης στην κοινωνία, στις Δημόσιες Αρχές και στους συνεργαζόμενους με το Σ.Ε.Π. φορείς, θα πρέπει όλα τα Κλιμάκια να μελετήσουν το συνημμένο έντυπο και να εφαρμόζουν σε κάθε ευκαιρία τα περιεχόμενά του.

Για οποιαδήποτε απορία ή υποστήριξη στον σχεδιασμό, μπορείτε να απευθύνεστε στην Εφορεία ΔημοσίωνΣχέσεων Γ.Ε. (pr@sep.org.gr) ή στην Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Σ.Ε.Π. (κα Μαρία Μπενά mbena@sep.org.gr). Τη δημιουργική επιμέλεια του Οδηγού Λογοτύπου, είχε ο Βαθμοφόρος μας Δημοσθένης Μαθιόπουλος,τον οποίο ευχαριστούμε για την εξαιρετική εργασία.

Toν «Οδηγό Λογοτύπου», μπορείτε να τον κατεβάσετε εδώ: www.sep.org.gr/el/static/logotypa.

Σας θυμίζουμε ότι όλα τα υλικά επικοινωνίας (εγχειρίδια, λογότυπο, επικοινωνιακό υλικό κ.λπ.) μπορείτε να τα αντλείτε από τον παρακάτω σύνδεσμο: www.sep.org.gr/el/static/eikona-epikoinonia-mme.

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11_2018.pdf
ΑΝ.11_2018_brand_manual.pdf