Μεγάλη Σύνθετη Δράση του Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου «π.δ.*17 … όπως λέμε Παρέα Δυνατή»

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Υλοποίησης: 25/10/2017
Ημ/νια Έκδοσης: 25/10/2017

Επόμενη Δράση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου


Έχουν περάσει κιόλας δύο χρόνια από τη διεξαγωγή του «π.δ.*15», της Μεγάλης Σύνθετης Δράσης του Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη Καβάλα. Φιλίες, ενεργή συμμετοχή, εμπειρίες, ανακάλυψη, περιπέτεια,ζωηρές αναμνήσεις είναι οι λέξεις που συνοδεύουν την προπέρσινη δράση.

Με την εμπειρία και τις αναμνήσεις της προηγούμενης δράσης και ακολουθώντας το τρίπτυχο Χαρά-Εξέλιξη-Παρέμβαση, η Εφορεία Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου Γ.Ε. σας προσκαλεί να γίνουμε για ακόμη μία φορά, μέλη μιας παρέας!... Μιας παρέας που θα συμμετάσχει στη Μεγάλη Σύνθετη Δράση του Κλάδου, «π.δ.*17», από τις 25 έως τις 29 Οκτωβρίου 2017, στην Κέρκυρα.

Φέτος οι λόγοι για να συμμετάσχει κάποιος στη δράση είναι, συν τοις άλλοις και επετειακοί. Τα Προσκοπικά Δίκτυα στην Ελλάδα γιορτάζουν 10 χρόνια από τότε που δημιουργήθηκαν και του χρόνου ο Κλάδος των Rovers γιορτάζει, παγκοσμίως, τα 100 του χρόνια. Πρόκειται για μια χρονική συγκυρία που δίνει την ευκαιρία σε παλιούς και νέους φίλους του Κλάδου, οι μεν να ξαναβρεθούν και οι δε να γνωρίσουν τις δραστηριότητες του Προσκοπικού Δικτύου, ώστε να γίνουν όλοι μια Παρέα Δυνατή!

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ:
«π.δ.*17», από τις 25 έωςτις 29 Οκτωβρίου 2017, στην Κέρκυρα.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν: 
Η δράση απευθύνεται στα Μέλη και τους Αρχηγούς των Προσκοπικών Δικτύων, τους Εφόρους Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου των Περιφερειακών Εφορειών, καθώς και σε κάθε Ενήλικο Στέλεχος που επιθυμεί να συμβάλλει στην υλοποίηση της δράσης.

Το πρόγραμμα: 
Έχοντας ως οδηγό το τρίπτυχοτου Κλάδου Χαρά-Εξέλιξη-Παρέμβαση, οι δραστηριότητες του προγράμματος θα κινηθούν με βάση αυτούς τους τρεις άξονες σε συνδυασμό με τα έξι Πεδία Ενασχόλησης.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα Μέλη και οι Αρχηγοί Προσκοπικών Δικτύων, καθώς και οι Έφοροι Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου Π.Ε., για να συμμετάσχουν στη δράση πρέπει να:
·        είναι κάτοχοι Προσκοπικής Ταυτότητας,
·        έχουν συμπληρώσει την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (έντυπο 1),
·        έχουν συμπληρώσει τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (έντυπο 2) και να
·        έχουν καταβάλλει την οικονομική συμμετοχή τους στη δράση μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα Μέλη και οι Αρχηγοί Προσκοπικών Δικτύων, καθώς και οι Έφοροι Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου Π.Ε. πρέπει να στείλουν τη συνημμένη ατομική αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2017. Η αίτηση πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση scout.network@sep.org.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:
http://www.sep.org.gr/el/normal/1078/ViewAnnouncement