Μεγάλη Σύνθετη Δράση του Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου «π.δ.*17 … όπως λέμε Παρέα Δυνατή»

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 24/07/2017
A/A: 82 / 2017

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου

Έχουν περάσει κιόλας δύο χρόνια από τη διεξαγωγή του «π.δ.*15», της Μεγάλης Σύνθετης Δράσης του Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη Καβάλα. Φιλίες, ενεργή συμμετοχή, εμπειρίες, ανακάλυψη, περιπέτεια, ζωηρές αναμνήσεις είναι οι λέξεις που συνοδεύουν την προπέρσινη δράση.

Με την εμπειρία και τις αναμνήσεις της προηγούμενης δράσης και ακολουθώντας το τρίπτυχο Χαρά-Εξέλιξη-Παρέμβαση, η Εφορεία Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου Γ.Ε. σας προσκαλεί να γίνουμε για ακόμη μία φορά, μέλη μιας παρέας!...Μιας παρέας που θα συμμετάσχει στη Μεγάλη Σύνθετη Δράση του Κλάδου, «π.δ.*17», από τις 25 έως τις 29 Οκτωβρίου 2017, στην Κέρκυρα.

Φέτος οι λόγοι για να συμμετάσχει κάποιος στη δράση είναι, συν τοις άλλοις και επετειακοί. Τα Προσκοπικά Δίκτυα στην Ελλάδα γιορτάζουν 10 χρόνιααπό τότε που δημιουργήθηκαν και του χρόνου ο Κλάδος των Rovers γιορτάζει, παγκοσμίως, τα100 του χρόνια. Πρόκειται για μια χρονική συγκυρία που δίνει την ευκαιρία σε παλιούς και νέους φίλους του Κλάδου, οι μεν να ξαναβρεθούν και οι δε ναγνωρίσουν τις δραστηριότητες του Προσκοπικού Δικτύου, ώστε να γίνουν όλοι μια Παρέα Δυνατή!

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν: Η δράση απευθύνεται στα Μέλη και τους Αρχηγούς των Προσκοπικών Δικτύων, τους Εφόρους Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου των Περιφερειακών Εφορειών, καθώς και σε κάθε Ενήλικο Στέλεχος που επιθυμεί να συμβάλλει στην υλοποίηση της δράσης.

Το πρόγραμμα: Έχοντας ως οδηγό το τρίπτυχο του Κλάδου Χαρά-Εξέλιξη-Παρέμβαση, οι δραστηριότητες του προγράμματος θα κινηθούν με βάση αυτούς τους τρεις άξονες σε συνδυασμό με τα έξι Πεδία Ενασχόλησης.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή: Για να προγραμματιστεί καλύτερα η δράση χρειάζεται και η δικιά σας
έγκαιρη εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή.
Αυτό μπορεί να γίνει με πολύ απλό τρόπο. Με ένα παιχνίδι!

Σας καλούμε λοιπόν, να βγάλετε μια ατομική φωτογραφία κρατώντας δύο αντικείμενα που αρχίζουν, το ένα, από «Π» και το άλλο από «Δ». Τα αντικείμενα μπορούν να είναι ό,τι επιλέξετε, αρκεί να βγείτε μαζί τους φωτογραφία!
Τη φωτογραφία μαζί με τα ατομικά στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνο, email, προφίλ facebook) συντα προσκοπικά στοιχεία σας (σε ποιο Σύστημα ανήκετε, σε ποια Περιφερειακή Εφορεία, ποια είναι τα καθήκοντά σας) μπορείτε να τα στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση efprdikge@sep.org.gr έως την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017.

Με νεότερη Ανακοίνωση θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τις υποβολή των τελικών αιτήσεων συμμετοχής, καθώς και για την οικονομική συμμετοχή, η οποία θα γίνει προσπάθεια να κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα, όπως και για άλλες οργανωτικές λεπτομέρειες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Οργανωτική Επιτροπή του «π.δ.*17» (Αλέξης Χριστοδουλάρας: 6932846477, Κωνσταντίνα Λυγίζου: 6945204942, Μανώλης Τσαβδάρης: 6936624283).

Το «π.δ.*17» έρχεται να γράψει άλλο ένα κεφάλαιο στην ιστορία του Κλάδου Προσκοπικού Δικτύου.
Σας καλούμε να γίνετε και εσείς κομμάτι αυτού του κεφαλαίου… 


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 82_2017.pdf