Η Ε.Π.Ο. τιμά το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την ανιδιοτελή και διαχρονική του προσφορά στην κοινωνία

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 07/07/2017
A/A: 77 / 2017

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.), θα τιμηθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) για την ανιδιοτελή κοινωνική του προσφορά, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στo πλαίσιo του αγώνα της Εθνικής Ομάδας με αντίπαλο την Εσθονία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Η Ε.Π.Ο. αποφάσισε να αφιερώσει τον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα στον Εθελοντισμό, υπό το κεντρικό μήνυμα «Είμαστε στο ίδιο γήπεδο» και να επιβραβεύσει την 11άδα ΜΚΟ, Ιδρυμάτων & Φορέων (μεταξύ των οποίων και το Σ.Ε.Π.) που διακρίνονται για το έργο που επιτελούν για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Ο αγώνας της Εθνικής Ομάδας θα διεξαχθεί στο στάδιο Καραϊσκάκη στις 31 Αυγούστου 2017 (ώρα 21:45) και στη θύρα 17 θα έχει διαμορφωθεί ειδική (κοινωνική) εξέδρα που θα φιλοξενήσει τα μέλη όλων των οργανισμών που θα τιμήσει η Ε.Π.Ο.

Η Ε.Π.Ο. προσκαλεί 90 μέλη του Σ.Ε.Π. να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα και να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή για τον εθελοντισμό. Παρακαλούμε πολύ όσους ενδιαφέρονται να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν την τελετή βράβευσης και τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής μας Ομάδας,  να αποστείλουν το ονοματεπώνυμό τους και τον Α.Μ.Κ.Α. (κατόπιν σχετικής οδηγίας της Ε.Π.Ο.), υπόψιν της κας Μ. Μπενά στο email [email protected], το αργότερο έως την Δευτέρα 24/7/2017. Επειδή αναμένεται να υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής, παρακαλούμε να λάβετε υπόψιν ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εμπρός λοιπόν να «Είμαστε στο ίδιο γήπεδο» με την Εθνική μας Ομάδα!


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 77_2017.pdf