Κ6Α. Ο Προγραμματισμός Μ.Δ.Υ - Προετοιμασία Μεγάλης Δράσης (1η)

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 26/03/2018
A/A: / 2018

Κ6Α. Ο Προγραμματισμός Μ.Δ.Υ. - Προετοιμασία Μεγάλης Δράσης
Κλιμάκιο Οργάνωσης: Γενική Εφορεία
Ημ/νία Διεξαγωγής 1: 13/05/2018 έως 13/05/2018
Τόπος Εκπαιδευσης 1: Κτήριο Κεντρικής Διοίκησης Σ.Ε.Π. (4ος όροφος 4η αίθουσα) από 17:00. - 19:00.
Τόπος Εκπαίδευσης 2:
Μέθοδος Υλοποίησης: Δια ζώσης ομάδα
Ημ/νια Λήξης Αιτήσεων Συμμετοχής: 02/05/2018
Αρχηγός Δράσης ή Εκπαίδευσης: Μανίκης Δημήτρης
Κόστος Συμμετοχής: €

Υπεύθυνος Ενότητας : Μανίκης Δημήτρης

Τόπος : Κτήριο Κεντρικής Διοίκησης Σ.Ε.Π.  

Ώρες διεξαγωγής της Ενότητας : 17.00 - 19.00

Δικαίωμα συμμετοχής 

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκπαιδεύσειςέχουν όλα τα Ενήλικα Στελέχη που έχουν δηλώσει το προσωπικό πλάνο Εκπαίδευσηςτους και έχουν απογραφεί οι ίδιοι και τα Κλιμάκια τους σύμφωνα με ταπροβλεπόμενα και έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τον προβλεπόμενο κύκλοΠροσκοπικής Μεθοδολογίας. 

Προϋπόθεση συμμέτοχης για την Ενότητα Κ6Α(1η) είναι  ότι θα συμμετάσχει και στην Κ7 Α (1η)αλλιώς η αίτηση δεν θα γίνει αποδεκτή.   

Προκειμένου ένα Ενήλικο Στέλεχος, Μέλος Προσκοπικού Δικτύου να λάβει μέροςστην Εκπαίδευση θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά πλέον μέσω του e-sep στηνεφαρμογή e-Εκπαίδευση, η Αίτηση Συμμετοχής του από τον ΑρχηγόΣυστήματος ή τον Περιφερειακό Έφορο μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολήςαιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων  τους ή τωνΕφόρων Εκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να κάνουν έγκαιρα αίτηση συμμετοχής στηνΕκπαιδευτική Ενότητα που τους ενδιαφέρει μέσω του προγράμματος της ευέλικτηςεκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα  http://www.e-sep.eu/etraining/flex/flex-login. Ο κάθε βαθμοφόρος είναι ελεύθερος να επιλέξει να παρακολουθήσει όποιαΕκπαιδευτική Ενότητα τον ενδιαφέρει, όπου και όταν τον εξυπηρετεί, ανεξάρτηταεάν υλοποιείται στην Π.Ε. ή οπουδήποτε αλλού.