Πανελλήνιες Συναντήσεις Παλαιών Προσκόπων

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 15/07/2020
A/A: 83 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Γ.Ε. 66/10.6.2020 σχετικά με τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Συναντήσεων Παλαιών Προσκόπων, σας παραθέτουμε τις απαραίτητες οργανωτικές πληροφορίες για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων τα μέλη των Οργανωτικών Επιτροπών που εργάστηκαν και σε σύντομο χρονικό διάστημα σχεδίασαν τις Συναντήσεις αυτές. 

Πανελλήνια Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων 3 και 4 Οκτωβρίου 2020

Τόπος Διεξαγωγής: Χιλιομόδι Κορινθίας

Κόστος Συμμετοχής: Η συμμετοχή στη Συνάντηση ορίζεται στα τριάντα πέντε ευρώ (€35,00) και καλύπτει τη διαμονή, τη διατροφή, τα αναμνηστικά και τα υλικά του προγράμματος. Η συμμετοχή καταβάλλεται σε λογαριασμό της Κεντρικής Διοίκησης (ΣΕΠ-ΚΕΠΠΕ) στην Alpha Bank με IBAN GR5501403620362002002005088. Στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφεται ο κωδικός ΣΠΠΧ-ΕΠΩΝΥΜΟ. Ο αριθμός της κατάθεσης συμπληρώνεται στην ηλεκτρονική αίτηση κάθε συμμετέχοντα/ουσας.

Διαδικασία Αίτησης: Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ατομικά από κάθε συμμετέχοντα/ουσα και τους/τις συνοδούς τους στην ηλεκτρονική φόρμα https://bit.ly/2BWjPpa έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2020.


Συντονιστής Οργανωτικής Επιτροπής: Κωνσταντίνος Τζίφας, Γραμματέας της Κ.Ε.Π.Π.Ε.

Πανελλήνια Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων 17 και 18 Οκτωβρίου 2020

Τόπος Διεξαγωγής: Κατερίνη Πιερίας

Κόστος Συμμετοχής: Η συμμετοχή στη Συνάντηση ορίζεται στα είκοσι πέντε ευρώ (€25,00) για τον κάθε συμμετέχοντα και στα δέκα πέντε ευρώ (€15,00) κατ' άτομο για τους/τις συνοδούς τους και καλύπτει τα γεύματα του Σαββάτου 17/10 σε κεντρική ταβέρνα της πόλης με ζωντανή μουσική, υλικά προγράμματος και αναμνηστικά. Για τη διαμονή ο/η κάθε συμμετέχων/ουσα μεριμνά ατομικά, η Οργανωτική Επιτροπή έχει μεριμνήσει για ειδικές τιμές σε τρία κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης. Η συμμετοχή καταβάλλεται σε λογαριασμό Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης της Περιφερειακής Εφορείας Κεντρικής Μακεδονίας στην Alpha Bank με IBAN GR160140508050800200200108. Στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφεται ο κωδικός ΣΠΠΚ-ΕΠΩΝΥΜΟ. Ο αριθμός της κατάθεσης συμπληρώνεται στην ηλεκτρονική αίτηση κάθε συμμετέχοντα/ουσας.

Διαδικασία Αίτησης: Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ατομικά από κάθε συμμετέχοντα/ουσα και τους/τις συνοδούς τους στην ηλεκτρονική φόρμα https://bit.ly/2CuVXJ7 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2020.


Συντονιστής Οργανωτικής Επιτροπής: Βασίλειος Μάργαρης, Αρχηγός της Ε.Π.Π. Πιερίας

Στη διάρκεια των Συναντήσεων θα δοθεί η ευκαιρία για γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών των Ε.Π.Π., για ενασχόληση με μια αμιγώς προσκοπική δράση κοντά στο φυσικό περιβάλλον, για επίσκεψη σε διαφορετικούς τόπους της πατρίδας μας και σαφώς για συντονισμό δράσεων και ενεργειών. Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των Συναντήσεων θα γνωστοποιήσουν στους/στις συμμετέχοντες/ουσες οι Οργανωτικές Επιτροπές.

Εύχομαι για μια ακόμη φορά καλή επιτυχία!



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 83_2020.pdf