69η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 17/05/2017
A/A: 54 / 2017

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Εκπαίδευσης

Σας ενημερώνουμε ότι η 69η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους, θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2017. Στη Συνάντηση προσκαλούνται να πάρουν μέρος όλες και όλοι οι Πτυχιούχοι Διακριτικού Δάσους, μετά των συζύγων ή συνοδών τους.

Η συνάντηση πρόκειται να διεξαχθεί στην Πρωτεύουσα της Μεσσηνίας την όμορφη Καλαμάτα.

Η πόλη είναι κτισμένη στους πρόποδες του όρους "Καλάθι" (παρυφή του Ταϋγέτου), στην καρδιά του Μεσσηνιακού κόλπου, είναι μια από τις πιο όμορφες παραλιακές πόλεις της Ελλάδας, αλλά εκτός από την παραλία της, έχει να καυχιέται και για την ιστορία της και για μια σειρά από αξιοθέατα που την κάνουν πόλο έλξης για επισκέπτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Είναι η πατρίδα του ελαιόλαδου, του μαντηλιού, της Επανάστασης και του Χορού.

Την ευθύνη οργάνωσης της Συνάντησης έχει η Εφορεία Εκπαίδευσης της Γενικής Εφορείας με την υποστήριξη της Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Πελοποννήσου και των Προσκόπων της Καλαμάτας.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει νέα λεπτομερής Ανακοίνωση με το πρόγραμμα, το κόστος συμμετοχής και όλες τις υπόλοιπες απαραίτητες πληροφορίες.

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 54_2017.pdf