Έκδοση εγχειριδίου «Μίλησε για τον Προσκοπισμό»

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 29/05/2020
A/A: 62 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, σε εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδίου Σ.Ε.Π. 2018-2027, στο πλαίσιο σχεδιασμού ολοκληρωμένων ενεργειών εξωστρέφειας και της στρατηγικής για την επικοινωνίας του Σ.Ε.Π. (Ανακοίνωση Γ.Ε. 117/14.12.2018), ανακοινώνει την έκδοση του εγχειρίδιου «Μίλησε για τον Προσκοπισμό». Το εγχειρίδιο αυτό απευθύνεται αποκλειστικά σε Ενήλικα Μέλη της Κίνησης. 

Στόχος της έκδοσης είναι να βοηθήσει τα Ενήλικα Μέλη να δίνουν απαντήσεις, πιο εύκολα και συγκροτημένα, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις που θέλει κανείς να εξηγήσει σε γνωστούς του και μη τι είναι ο Προσκοπισμός και τι κάνουμε καθημερινά στους Προσκόπους. Για τον σκοπό αυτό περιέχει ερωτοαπαντήσεις σε διάφορα καίρια θέματα αλλά και προτάσεις τοποθέτησης σε δημόσιο διάλογο.

Το εγχειρίδιο αυτό είναι το δημιουργικό αποτέλεσμα της συνεργασίας της Εφορείας Δημοσίων Σχέσεων Γ.Ε., των Ενηλίκων Στελεχών του Σ.Ε.Π. Κώστα Νούση, Ανδρέα Τζέκα και Δημήτρη Χαζάπη, καθώς και έγκριτων στελεχών της επικοινωνίας και του marketing, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την προσπάθειά τους. 

Οι καλύτεροι πρεσβευτές της Προσκοπικής Κίνησης είναι τα ίδια τα Ενήλικα Στελέχη της, τα οποία ελπίζουμε να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια συντονισμένης και στοχευμένης εξωστρέφειας. 



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 
17: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 62_2020.pdf
ΑΝ.62_Mila_gia_ton_Proskopismo_300_Ι.pdf