Υλοποίηση υποστηρικτικών Webinars για ενήλικες

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 21/04/2020
A/A: 41 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Ο απολογισμός του τελευταίου ενάμιση μήνα δείχνει πως καταφέραμε όλοι μαζί να βρούμε τρόπους ώστε το Προσκοπικό Πρόγραμμα να φτάσει σε κάθε σπίτι, να υλοποιήσουμε προσκοπικές δράσεις εξ αποστάσεως, να δώσουμε προστιθέμενη αξία στον χρόνο που περνούν στο σπίτι τα Μέλη μας και όχι μόνο, να προσφέρουμε βοήθεια, να εκφράσουμε έμπρακτα το «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που πρέπει, τηρώντας πάντα τις επίσημες οδηγίες και κατευθύνσεις της Πολιτείας.

Πέραν όλων αυτών, στόχος και προτεραιότητα παραμένει η έμπρακτη υποστήριξη προς τα Ενήλικα Στελέχη μας, που όλο αυτό το διάστημα έχουν κάνει τη δική τους υπέρβαση για να συμβούν όλα τα παραπάνω.

Η προσπάθεια για τον περιορισμό της πανδημίας συνεχίζεται και ως Πρόσκοποι, οφείλουμε να παραμείνουμε ανθεκτικοί, προετοιμασμένοι και αισιόδοξοι! Οι στιγμές που ζούμε μας έχουν βγάλει από την κανονικότητά μας, όλα φαίνονται διαφορετικά, τα συναισθήματα που βιώνουμε έχουν πλέον διαφορετική υφή και πλέξη. Η ανησυχία για την υγεία μας και των δικών μας ανθρώπων είναι πιο έντονη από ποτέ, ενώ ταυτόχρονα ο προβληματισμός για το οικονομικό αύριο είναι και αυτός εκκωφαντικά υπαρκτός.

Σε όλα αυτά όμως δεν είμαστε μόνοι - ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!

Στο πλαίσιο της υποστήριξης του ενήλικου δυναμικού μας, η Γενική Εφορεία οργανώνει τέσσερα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) που έχουν ως σκοπό να υποστηρίξουν ψυχολογικά όλα τα Ενήλικα Μέλη μας, να δώσουν χρήσιμα εφόδια και εργαλεία για την περίοδο αυτή, να εκτιμήσουμε την κατάσταση και τα θετικά της, ώστε τελικά να καταφέρουμε να μετουσιώσουμε την όποια δυσκολία σε ευκαιρία, το όποιο πρόβλημα σε πρόκληση!

Το 1ο webinar θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 στις 19.00, με θέμα «Μένω σπίτι & εργάζομαι αποτελεσματικά» και εισηγητή τον κ. Γεώργιο Παστίδη, Διευθυντή Εκπαίδευσης Πωλήσεων της Ericsson και μέλος της Κίνησης. Η συμμετοχή στα webinars είναι ελεύθερη για όλους τους ενήλικες, οπότε ο καθένας έχει την ευκαιρία να προσκαλέσει φίλους και γνωστούς που θεωρεί ότι μπορούν να ωφεληθούν από τη θεματολογία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του 1ου webinar, το βιογραφικό του εισηγητή και τη διαδικασία εγγραφής μπορείτε να βρείτε στο σχετικό άρθρο στο blog.

Για όποια απορία ή διευκρίνιση θέλετε, μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπεύθυνη Υποστήριξης Προσκοπικού Προγράμματος κ. Αικατερίνη Κοτσίνα (kkotsina@sep.org.gr) καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση webinars@sep.org.gr.

Μένουμε σπίτι… μένουμε ασφαλείς!



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 3: ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, 4: ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 41_2020.pdf