Το «πασχαλινό ευχαριστώ» των Ελλήνων Προσκόπων προς το Υγειονομικό Προσωπικό της χώρας

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 15/04/2020
A/A: 37 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας, οι Έλληνες Πρόσκοποι παρακολουθούμε με αγωνία και ελπίδα τη συγκινητική προσπάθεια που καταβάλλει το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού των νοσοκομείων της χώρας για την προστασία της δημόσιας υγείας από την παγκόσμια πανδημία της ασθένειας COVID-19.

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, οι Έλληνες Πρόσκοποι εκφράζουμε ένα ελάχιστο, αλλά ταυτόχρονα μεγάλο «ευχαριστώ», σε όλους αυτούς που δίνουν τη μάχη για την υγεία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας. Το «ευχαριστώ» αυτό συνοδεύεται από τέσσερις πασχαλινές ευχετήριες κάρτες, τις οποίες κοσμούν ζωγραφιές παιδιών ηλικίας Δημοτικού, οι οποίες επιλέχθηκαν από τον διαγωνισμό ζωγραφικής που υλοποίησε το Σ.Ε.Π. στο πλαίσιο των ιδεών δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, εφήβων και νέων «Μένουμε Σπίτι…Υπόθεση αντι-κοροναϊκή».

Όλες οι ζωγραφιές των παιδιών με θέμα «Πώς έχασε την κορώνα του ο βασιλιάς Κορονοϊός» που μας έχουν αποσταλεί, έχουν αναρτηθεί και μπορείτε να τις δείτε στο blog του Σ.Ε.Π.

Οι πασχαλινές ευχετήριες κάρτες απεστάλησαν από την Κεντρική Διοίκηση του Σ.Ε.Π. σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού, προκειμένου να διανεμηθούν στο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων, μεταφέροντας τις ευχαριστίες και τις ευχές των Ελλήνων Προσκόπων για καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο των συμπολιτών μας.



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 37_2020.pdf
ΑΝ. 37_Card_1.pdf
ΑΝ. 37_Card_2.pdf
ΑΝ. 37_Card_3.pdf
ΑΝ. 37_Card_4.pdf