Πάσχα… Στο Σπίτι!

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 13/04/2020
A/A: 35 / 2020

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων


Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό για όλες τις Αγέλες Λυκοπούλων. Δυστυχώς δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν οι εκδρομές που σχεδιάζαμε, δεν μπορούμε να κάνουμε δράσεις στην Εστία μας, δεν μπορούν τα Λυκόπουλά μας να συγκεντρωθούν και να παίξουν όλα μαζί…

Ωστόσο, οι προσκοπικές δράσεις δεν έχουν σταματήσει! Με την υποστήριξη και το μεράκι των Ενηλίκων Στελεχών μας, πολλές Αγέλες Λυκοπούλων συνεχίζουν το Προσκοπικό Παιχνίδι με πρωτότυπους τρόπους εξ αποστάσεως, προσφέροντας ώρες ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς στα Λυκόπουλα!

Στο πλαίσιο αυτό, η Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε. σχεδίασε ορισμένες δραστηριότητες αφιερωμένες ειδικά στο Πάσχα (βλ. συνημμένο αρχείο), τις οποίες σας προσκαλούμε να αποστείλετε σε όλα τα Λυκόπουλα και ελπίζουμε να τις απολαύσετε! Ευχαριστώ θερμά την Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων Γ.Ε. και τα Ενήλικα Στελέχη της Ομάδας Εργασίας της που εργάστηκαν για την ολοκλήρωση αυτής της όμορφης προσπάθειας.

Αυτές τις στιγμές, τα Λυκόπουλα είναι φορείς αισιοδοξίας και αγάπης σε κάθε σπίτι. Έτσι, προσκαλούμε τα Λυκόπουλα όλης της Ελλάδας, να δημιουργήσουν μία πασχαλινή κάρτα και να την μοιράσουν σε αυτόν που πιστεύουν ότι την έχει πραγματική ανάγκη, είτε είναι ένας συγγενής τους, είτε ένας γείτονας, είτε ένας αγαπημένος άνθρωπός τους. Τα Λυκόπουλα σίγουρα θα ξέρουν πού να την δώσουν, γιατί είναι Πάντα Πρόθυμα για το Καλό!

Ας γεμίσουμε λοιπόν τις γειτονιές όλης της Ελλάδας, αγάπη. Αυτό είναι άλλωστε και το πραγματικό νόημα του Πάσχα!



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 3 ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 35_2020.pdf
ΑΝ.35_Πάσχα...στο σπίτι.pdf