Η Προσκοπική Κίνηση διακρίθηκε στα «Education Business Awards 2017»

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 10/05/2017
A/A: 49 / 2017

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Με χαρά σας ενημερώνουμε για μια ιδιαίτερη στιγμή για την Εκπαίδευση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Η δικτυακή πύλη ψηφιακής εκπαίδευσης eMathaino κέρδισε στον διαγωνισμό  Education Business Awards 2017 το πρώτο βραβείο (GOLD) στην κατηγορία Online & Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως .

Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει το Σ.Ε.Π. σαν έναν εκπαιδευτικό οργανισμό που παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες εκπαίδευσης on line ή εξ αποστάσεως, με υψηλής ποιότητας διδασκαλία, μαθησιακή εμπειρία και υποστήριξη.

Στην ίδια εκδήλωση στην κατηγορία Πολιτική Οικονομικής Στήριξης, το 16ο Σύστημα Προσκόπων Πεύκων της Π.Ε. Θεσσαλονίκης κατέκτησε επίσης το χρυσό βραβείο (GOLD) για τη δράση «Κοινωνικό Φροντιστήριο».

Τα Education Business Awards 2017 υλοποιούνται τα τελευταία δύο χρόνια με στόχο την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών στην επιχειρηματικότητα και στην καινοτομία στο χώρο της Εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον θεσμό επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:   http://www.educationbusinessawards.gr/

Μέσα στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης πληρώνοντας όλα τα έξοδα συμμετοχής,  η RDC Informatics, o συνεργάτης μας στην ψηφιακή εκπαίδευση και στο νέο μας  web site, μας παρότρυνε να καταθέσουμε φάκελο συμμετοχής στην Κατηγορία Online & Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως.  Μετά από την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού, μέσα από 20 περίπου συμμετοχές διαφόρων εκπαιδευτικών οργανισμών και εταιριών, κερδίσαμε το πρώτο βραβείο αποσπώντας την υψηλότερη βαθμολογία.

Στην απονομή παραβρέθηκαν όλοι οι συντελεστές της επιτυχίας αυτής και παρέλαβαν το βραβείο σε μια όμορφα στημένη εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 300 μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας μας.

Η Προσκοπική Κίνηση πλέον με σταθερά βήματα αναγνωρίζεται σαν ένας οργανισμός μάθησης και πάροχος μη τυπικής εκπαίδευσης.  Τόσο τα μέλη της Εφορείας Εκπαίδευσης Γ.Ε. αλλά και όλοι μας πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για την αναγνώριση αυτή και παράλληλα, αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας η δράση κοινωνικής προσφοράς του 16ου Συστήματος Προσκόπων Πεύκων.


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 49_2017.pdf