Ο Γενικός Έφορος γιόρτασε την 25η Μαρτίου με τα Προσκοπικά Συστήματα Καλύμνου και Λέρου

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 25/03/2019
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή, Κοινωνία


Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ο Γενικός Έφορος των Ελλήνων Προσκόπων Χριστόφορος Μητρομάρας και ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Κωνσταντίνος Εφραιμίδης, πραγματοποίησαν επίσκεψη στα Προσκοπικά Συστήματα της Καλύμνου και της Λέρου.



Το Σαββατοκύριακο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις συγκεντρώσεις της Αγέλης και της Ομάδας του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Καλύμνου ενώ τη Δευτέρα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, μετέβησαν στη Λέρο όπου και συμμετείχαν μαζί με το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Λέρου στην τοπική παρέλαση.



Ο Γενικός Έφορος στο πλαίσιο της επίσκεψής του ζήτησε να ενημερωθεί από τα Ενήλικα Στελέχη της Καλύμνου και της Λέρου για τον τρόπο λειτουργίας των Προσκοπικών Συστημάτων και άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην υλοποίηση του έργου τους.



Με μεγάλη χαρά διαπίστωσε τον ενθουσιασμό με τον οποίο οι τοπικές κοινωνίες των δύο νησιών έχουν αγκαλιάσει την Προσκοπική Κίνηση και την διάθεση των Ενηλίκων Στελεχών να προσφέρουν ακόμη καλύτερο προσκοπικό πρόγραμμα στα μέλη των τμημάτων τους.



Το μήνυμα του Γενικού Εφόρου για το εορτασμό της 25ης Μαρτίου.