Συμμετοχή Ναυτοπροσκόπων στην έκθεση NATEX 2019

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 18/02/2019
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή, Κοινωνία


Από τις 15 έως τις  17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο στάδιο του Tae Kwon Do στο Φάληρο, η 33η έκθεση Natex, στην οποίαν συμμετείχαν οι Έλληνες Ναυτοπρόσκοποι με δικό τους περίπτερο.



Η NATEX είναι η πρώτη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για τα outdoor sports το 1987. H επιτυχημένη έκθεση που διοργανώθηκε και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου κάλυψε όλο το φάσμα του ναυταθλητισμού όπως: σκάφη, κινητήρες, ψάρεμα, υποβρύχιο κυνήγι, κατάδυση, ιστιοπλοΐα, κανόε, καγιάκ, sup, water sports, κολύμβηση, κωπηλασία κι είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας κ.Διονύσης Τεμπονέρας, ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, ο Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Αλέξανδρος Πανταζής και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας κ. Βαγγέλης Ρακαντάς.



Οι Ναυτοπρόσκοποι στελέχωσαν με μεράκι και αγάπη το περίπτερό μας κι ενημέρωσαν τους επισκέπτες της έκθεσης για τις δραστηριότητές μας, τι προσφέρει ο Προσκοπισμός στα παιδιά και τους νέους, που μπορεί κανείς να μας βρει και τι θα κερδίσει το παιδί του με την προσκοπική ζωή. Πολλοί, δε, από τους επισκέπτες που σταματούσαν στο περίπτερο ήταν παλιοί Πρόσκοποι, ναύτες ή όχι, που με συγκίνηση παρακολουθούσαν τα videos και τις φωτογραφίες στα πανό του περιπτέρου μας, ενθυμούμενοι τις στιγμές προσκοπικής ζωής που έχουν μείνει ανεξήτιλες στη μνήμη τους!

Ευχαριστούμε τους επισκέπτες για την αγάπη και το ενδιαφέρον τους και τα Ενήλικα στελέχη της Προσκοπικής Κίνησης από όλες τις Περιφερειακές Εφορίες της Αττικής, που στελέχωσαν το περίπτερό μας όλο το τριήμερο!