Στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη το μετάλλιο των Φίλων του Προσκοπισμού

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 02/01/2019
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή, Κοινωνία


Ο  Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης τιμήθηκε με το μετάλλιο των Φίλων του Προσκοπισμού, από την Περιφερειακή Εφορεία Σαρωνικού των Ελλήνων Προσκόπων, σε εκδήλωση χθες, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων αναγνωρίζοντας την προσφορά του κυρίου Δημάρχου Γιάννη Μώραλη στο έργο των Ελλήνων Προσκόπων ενέκρινε την απονομή του μεταλλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε εκ μέρους του από τον Περιφερειακό Έφορο Σαρωνικού κ. Μιχάλη Κωστάκο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, ευχαρίστησε  θερμά τους Προσκόπους για την τιμητική διάκριση, τονίζοντας πως η Περιφερειακή Εφορεία Σαρωνικού των Ελλήνων Προσκόπων αναπτύσσει σημαντική δράση, συμβάλλοντας να γίνουν τα παιδιά ενεργοί και δραστήριοι πολίτες, μέσω του Προσκοπισμού. Επιπλέον επεσήμανε πως με τη Δημοτική Αρχή υπάρχει μια καλή συνεργασία, καθώς η Περιφερειακή Εφορεία Σαρωνικού, συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Πειραιά.  Ο κ. Μώραλης ευχήθηκε υγεία σε όλους και να προχωράει ο Προσκοπισμός, καθώς είναι σημαντικός.

Ο  Περιφερειακός  Έφορος  Σαρωνικού κ. Μιχάλης  Κωστάκος,  ευχήθηκε  στον κύριο Μώραλη κάθε  οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία. Επιπλέον τόνισε ότι το μετάλλιο αυτό απονέμεται σε πρόσωπα και των δύο φύλων που, αν και δεν έχουν διατελέσει Πρόσκοποι, υποστηρίζουν το έργο της προσκοπικής Κίνησης και έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στον Προσκοπισμό.