Οι Έλληνες Πρόσκοποι ανακυκλώνουν για 11η χρονιά σε συνεργασία με την Vodafone

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 28/11/2018
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή, Κοινωνία, Περιβάλλον


Το πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών και αξεσουάρ που υλοποιούν οι Έλληνες Πρόσκοποι σε συνεργασία με την Vodafone, μπαίνει αισίως στον 11ο χρόνο!



Τα τελευταία 10 χρόνια οι Πρόσκοποι σε όλη την Ελλάδα έχουμε ανακυκλώσει περισσότερες από 46.000 συσκευές κινητών και αξεσουάρ, έναν αριθμό ρεκόρ για αντίστοιχα προγράμματα.

Το έκτο άρθρο του Νόμου του Προσκόπου αναφέρει ότι «ο Πρόσκοπος αγαπά τη φύση και προστατεύει το περιβάλλον». Είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε για ακόμη μια χρονιά ότι ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα!



Το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ τρέχει ήδη και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2019. Τα 20 Προσκοπικά Συστήματα που θα συγκεντρώσουν τον μεγαλύτερο αριθμό συσκευών βραβεύονται, με το πρώτο στην κατάταξη να κερδίζει ένα drone!




Μέσω αυτής της δράσης συμβάλουμε έμπρακτα στην εφαρμογή των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. και ειδικότερα του ΣΤΟΧΟΥ 12: ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ και του ΣΤΟΧΟΥ 17: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.