Γεύματα αγάπης από τους Προσκόπους

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 25/11/2018
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή, Κοινωνία


Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου ετοίμασε 600 μερίδες φαγητού για συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη
 
«Μπορεί ο κόσμος να μην αλλάζει από μία και μόνο δράση προσφοράς, αλλάζει όμως όταν όταν το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη» ήταν η σκέψη των Προσκόπων του 1ου Συστήματος Προσκόπων Παπάγου και αυτό ήταν αρκετό για να «σηκώσουν» τα μανίκια τους και να παρασκευάσουν περισσότερα από 600 γεύματα για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.




Οι Ανιχνευτές, τα Ενήλικα Στελέχη του Συστήματος και γονείς, στις Κυριακή 25 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με τον μη κυβερνητικό οργανισμό «Ο Άλλος Άνθρωπος», ρίχτηκαν στη δουλειά για να μαγειρέψουν και να φέρουν εις πέρας ένα άρτιο αποτέλεσμα, ενώ οι μικρότεροι της παρέας, Λυκόπουλα και Πρόσκοποι, επιμελήθηκαν την συσκευασία των γευμάτων.



Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό καθώς συνολικά 600 γεύματα υποστήριξαν συσσίτια στις περιοχές του Πειραιά, του Κεραμεικού και των Πατησίων. Ωστόσο η κίνηση αυτή δεν ήταν η μοναδική καθώς την ίδια ημέρα μοίρασαν και κίτ υγιεινής για άνδρες και γυναίκες, ενώ με την ολοκλήρωση της προσφοράς, οι Πρόσκοποι παρέδωσαν τρόφιμα τα οποία δεν πρόλαβαν να μαγειρέψουν, για περίπου 600 επιπλέον μερίδες, στον οργανισμό «Ο Άλλος Άνθρωπος».
 





Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να τα καταφέρουν εάν δεν είχαν την υποστήριξη των Barilla , Melissa, Σκλαβενίτης, NIVEA & Art-os.