Φτού Ξελευθερία || Πανελλήνια Κατασκήνωση Κλάδου Λυκοπούλων

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 30/08/2016
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Το "Παγκόσμιο Συμβούλιο των κακών" και τα όσα κακά αυτοί σχεδιάζουν για τον κόσμο και την Ελλάδα μπορούν να ηττηθούν. Φτάνει όλοι όσοι θέλουν το καλό να συνεργαστούν, να δουλέψουν και να φωνάξουν όλοι μαζί «φτου ξελευθερία»!






Το χαρμόσυνο αυτό μήνυμα έστειλαν με τον δικό τους τρόπο, 1100 λυκόπουλα και 400 ενήλικοι εθελοντές βαθμοφόροι πρόσκοποι από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι για μια εβδομάδα συμμετείχαν στις Παιδικές Κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα Αττικής στην 1η Πανελλήνια Κατασκήνωση Κλάδου Λυκοπούλων.






Όλοι μαζί φωνάξανε "Φτού Ξελευθερία" και τρέξανε να αντιμετωπίσουνε τους κακούς !!!Στον ίδιο χώρο οι αθλητές των Special Olympics Hellas μάθανε στα Λυκόπουλα πώς μπορούν να παίξουν σωστά πινγκ πονγκ, μαθαίνοντας ταυτόχρονα παίζοντας και τα δικαιώματα του παιδιού.






Ο εορτασμός των 85 χρόνων από την ίδρυση του Κλάδου Λυκοπούλων, κλείνει με τον πιο όμορφο και καλοκαιρινό τρόπο (αν βρεθήκατε αυτές τις ημέρες στον Πόρο τότε θα καταλάβατε ότι και από εκεί περάσαμε) και όλοι γυρίζουμε σιγά σιγά σπίτια μας γεμάτοι αναμνήσεις, χαμόγελα ... και ίσως πολύυυυ κούρασηη !!! ;)












#85ΧρόνιαΛυκόπουλα #ScoutsofGreece #φτού_ξελευθερίαΠανελλήνια Κατασκήνωση Κλάδου Λυκοπούλων - Φτου Ξελευθερία