Οδηγός χρήσης Επετειακού Λογοτύπου 110 χρόνων Ελληνικού Προσκοπισμού

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 16/09/2019
A/A: 63 / 2019

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Γ.Ε. 62/4.9.2019, σας παρουσιάζουμε σήμερα τον «Οδηγό Χρήσης Επετειακού Λογοτύπου 110 χρόνων Ελληνικού Προσκοπισμού». 

Το επετειακό λογότυπο θα μας συντροφεύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 και για τον λόγο αυτό η Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων Γ.Ε., σε συνεργασία με την εταιρεία Pollen Advertising S.A. δημιούργησε αυτόν τον οδηγό χρήσης. 

Η έκδοση αυτή έρχεται να συμπληρώσει τον  Οδηγό Λογοτύπου του Σ.Ε.Π. (Brand Manual) και παρακαλούμε να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες για την ορθή χρήση τόσο του επετειακού όσο και του κλασικού μας λογοτύπου. 

Για οποιαδήποτε απορία ή υποστήριξη στον σχεδιασμό, μπορείτε να απευθύνεστε στην Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων Γ.Ε. ([email protected]) ή στην Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Σ.Ε.Π. (κα Μαρία Μπενά [email protected]). 

Toν «Οδηγό χρήσης Επετειακού Λογοτύπου 110 χρόνων Ελληνικού Προσκοπισμού», μπορείτε να τον κατεβάσετε εδώ: www.sep.org.gr/el/static/logotypa. Στον ίδιο σύνδεσμο θα βρείτε και όλα τα λογότυπα και τα πρότυπα επιστολών.

Σας θυμίζουμε ότι όλα τα υλικά επικοινωνίας (εγχειρίδια, λογότυπο, επικοινωνιακό υλικό κ.λπ.) μπορείτε να τα αντλείτε από τον παρακάτω σύνδεσμο: www.sep.org.gr/el/static/eikona-epikoinonia-mme

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την ορθή χρήση του επετειακού λογοτύπου.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 109 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 63_2019.pdf
110 logo guideline.pdf